2777
2789
عنوان

نی نی سایت انگار عهد بوقه

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 44 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دوستان و اطرافیانتون میان ریز به ریز زندگیشونو به شما بگن؟من تو بیمارستان و پزشکی قانونی هزارتا کیس ...

بله کاملا درسته هستن این موردا و اتفاقا روزانه امار قابل توجهی داره

بعضیا متاسفانه خودشون رو به خواب زدن و نمیخوان ببینن حقیقت مطلب رو

یه جور تلخ آرومم🙂

بله کاملا درسته هستن این موردا و اتفاقا روزانه امار قابل توجهی دارهبعضیا متاسفانه خودشون رو به خواب ...

جالبه وقتی هم اینو نوشتم یه عده پیکمی اومدن بگن تو و خانوادت اینجوری اید ما نیستیم:)

اگر اطلاعت شخصی،هرچند کوچک و بی اهمیت، رو به اشتراک نمیذارم لطفا ازم ناراحت نشید🫂

جالبه وقتی هم اینو نوشتم یه عده پیکمی اومدن بگن تو و خانوادت اینجوری اید ما نیستیم:)

توجه نکن همین و بدیش اینجاست تا توی ی نظری با آدم موافق نیستن یا بی احترامی میکنن یا نسبت میدن به خانوده آدم در صورتی مشخص میشه که اینقدر درک ندارن که وقتی توی ی نظری مخالف هستن نباید بیان و به خانواده طرف توهین کنن و مثلا هم ادعای روشنفکری میکنن

یه جور تلخ آرومم🙂

توجه نکن همین و بدیش اینجاست تا توی ی نظری با آدم موافق نیستن یا بی احترامی میکنن یا نسبت میدن به خا ...

ادم وقتی کاربرای بافرهنگی مثل شما رو می بینه یکم به این سایت امیدوار میشه❤️

اگر اطلاعت شخصی،هرچند کوچک و بی اهمیت، رو به اشتراک نمیذارم لطفا ازم ناراحت نشید🫂

ادم وقتی کاربرای بافرهنگی مثل شما رو می بینه یکم به این سایت امیدوار میشه❤️

نظر لطفته مهربون

خودم چند روز پیش ی جا پست گذاشتم و نظر خودم رو گفتم بدون بی احترامی چون نی نی سایت ی جای تبادل نظر هست یعنی جایی که هر کسی میتونه نظر خودش رو کاملا آزادانه بگه چه مخالف و چه موافق باشن هیچکس حق بی احترامی به نظر اون کاربر رو نداره بعد ی عده اومدن با شدید ترین لحن فحاشی کردن و اینجوری مخالفتشون رو نشون میدن و جالبه همون آدما میگن آزادی بیان!

یه جور تلخ آرومم🙂

اینا که خوبهطرف میاد مینویسه ۲۲ سالمه ترشیدم چیکار کنم کجا برم شوهر پیدا کنم

اره متاسفانه در صورتی که اگه واقعا به ارزش خودشون پی ببرن به این نتیجه میرسن که ی دختر هیچوقت نمیترشه و همیشه با ارزش هست

یه جور تلخ آرومم🙂

عزیزم ایشون رو بارها دیدم که با یک دانشجو پزشکی و کاربرای دیگه درگیر شدن همه چیز هم حتی آب خوردن رو ...

اخی

نمیدونستم انقدر بهت فشار میاد که من چی میخونم

تو هم به جای این خاله زنک بازیا اگه به زندگیت بچسبی شاید به یه جایی برسی و انقدر درگیر من نباشی