منوآرزوهام مدیر عضویت: 1402/08/04 تعداد پست: 4214 عنوان آقایون سایت میشه بیان | مشاهده متن کامل بحث + 637 بازدید | 112 پست آقایون یه سوال من به تازگی ازدواج کردم هیچ برا همسرم کم نمیزاشتم یهو دعوا ساختگی درست کرد قهر کرد گفت نمیخامت تازه عقد کردیم دلیلش چی میتونه باش همه میگن هوس بودی براشت حقیقت داره یعنی هوس بودمراحلش چیه چیکار کنم خوب بشه میشه به نیت حاجت روایم یه صلوات مهمونم کنید این کاربری دست سه نفر من وخواهرم وبهترین دوستمون که مشترکه 1404/09/15 | 15:07 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
منوآرزوهام مدیر استارتر عضویت: 1402/08/04 تعداد پست: 4214 میشه تجربه واست قلبت یواش یواش درست میشه کمی زمانبره ولی نترس خوشحال باش اول کاری فهمیدی به درد نخور ... نه توان سنگینی برام میشه به نیت حاجت روایم یه صلوات مهمونم کنید این کاربری دست سه نفر من وخواهرم وبهترین دوستمون که مشترکه
منوآرزوهام مدیر استارتر عضویت: 1402/08/04 تعداد پست: 4214 چرا رفتع دلیلش چیه؟ نمیدونم میشه به نیت حاجت روایم یه صلوات مهمونم کنید این کاربری دست سه نفر من وخواهرم وبهترین دوستمون که مشترکه
ab2002 عضویت: 1403/05/02 تعداد پست: 4452 اومد به زور تو زندگیم با التماس الان میگه نمیخام دلیل بیاره بره اوووه انقدر از این ادما دیدم...کلا ادما خیلی غیر قابل پیش بینین حالام میفهمم چه حسی داری چون درک میکنمولی یلحظه با خودت روراست باش و احساساتتو بزار یگوشه و بهش دست نزن خب حالا منطقت بهت چی میگه؟
منوآرزوهام مدیر استارتر عضویت: 1402/08/04 تعداد پست: 4214 عجب آدمیه...خبر داری آیا با کسی هست یا نه نمیدونم والا میشه به نیت حاجت روایم یه صلوات مهمونم کنید این کاربری دست سه نفر من وخواهرم وبهترین دوستمون که مشترکه
منوآرزوهام مدیر استارتر عضویت: 1402/08/04 تعداد پست: 4214 اوووه انقدر از این ادما دیدم...کلا ادما خیلی غیر قابل پیش بینین حالام میفهمم چه حسی داری چون درک میک ... جدا شم اما عاشفشم میشه به نیت حاجت روایم یه صلوات مهمونم کنید این کاربری دست سه نفر من وخواهرم وبهترین دوستمون که مشترکه
منوآرزوهام مدیر استارتر عضویت: 1402/08/04 تعداد پست: 4214 چجوری آشنا شده بودین؟ سنتی ۲ سال تمام رفتن اومدن تا بله رو گرفتم میشه به نیت حاجت روایم یه صلوات مهمونم کنید این کاربری دست سه نفر من وخواهرم وبهترین دوستمون که مشترکه
منوآرزوهام مدیر استارتر عضویت: 1402/08/04 تعداد پست: 4214 اگر باکره باشی نصفش باکره هستم شکر خدا میشه به نیت حاجت روایم یه صلوات مهمونم کنید این کاربری دست سه نفر من وخواهرم وبهترین دوستمون که مشترکه
زهراzahraزهراzahra عضویت: 1404/04/15 تعداد پست: 1305 جدا شم اما عاشفشم برا کسی خودتو بکش که اونم حداقل برات تب کنه.یه مدت دیگه فراموشش میکنی
منوآرزوهام مدیر استارتر عضویت: 1402/08/04 تعداد پست: 4214 برا کسی خودتو بکش که اونم حداقل برات تب کنه.یه مدت دیگه فراموشش میکنی نمیکنم میشه به نیت حاجت روایم یه صلوات مهمونم کنید این کاربری دست سه نفر من وخواهرم وبهترین دوستمون که مشترکه
زهراzahraزهراzahra عضویت: 1404/04/15 تعداد پست: 1305 سنتی ۲ سال تمام رفتن اومدن تا بله رو گرفتم کاش مرد باشه بیاد دلیلش رو بگه
منوآرزوهام مدیر استارتر عضویت: 1402/08/04 تعداد پست: 4214 کاش مرد باشه بیاد دلیلش رو بگه میگه اخلاقمون باهم نمیسازه میشه به نیت حاجت روایم یه صلوات مهمونم کنید این کاربری دست سه نفر من وخواهرم وبهترین دوستمون که مشترکه
منوآرزوهام مدیر استارتر عضویت: 1402/08/04 تعداد پست: 4214 چند وقته عقدی؟ ۲ماه میشه به نیت حاجت روایم یه صلوات مهمونم کنید این کاربری دست سه نفر من وخواهرم وبهترین دوستمون که مشترکه