2777
2789
عنوان

شمع 44 باید بذارم یا 45 سالگی کمککککککک

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 56 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فک کنم باید برم 45 بگیرم چون 45 رو فوت میکنه پا میذاره تو 46 درسته؟؟؟وای خدا باورم نمیشه من همش میگف ...

اره همینه. ۴۵ رو تموم میکنن. تولدشون مبارک.

حالا شما سن باباتون براتون عجیبه من نمیدونم خودم کی به این سن رسیدم میگم مگه من چیکار کردم تا این سن ؟چه زود گذشت🤣حتی گاهی یه سالشم یادم میره شوهرم یادم میندازه میگم خیلی فرق نداره همینم زیادیه برام🤣🤣

من 86مامانم 63 البته 12 ساله ک فوت شده مادرم زن بابام 61

خدا رحمتشون کنه چرا اینقد جوان فوت شدن؟

تک فرزندی؟ تو هم عروس شدی؟

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵ وزن فعلی یک سال بعد زایمان ۶۱

اره همینه. ۴۵ رو تموم میکنن. تولدشون مبارک.حالا شما سن باباتون براتون عجیبه من نمیدونم خودم کی به ای ...

دقیقااااا

بهش گفتم بابا پا گذاشتی تو 46 گفت ای چ زود پیر شدم !!

هعیییییییی....

فقط 29 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر برای روز کنکورِ😍

خدا رحمتشون کنه چرا اینقد جوان فوت شدن؟تک فرزندی؟ تو هم عروس شدی؟

قربونت برم

1 سال قبل اینکه من ب دنیا بیام سرطان گرفت البته خیلی کم بود جوری ک اصلا متوجه نشده بود ماهای آخری ک قرار بود من ب دنیا بیام سونو اینا داده بود دکترا گفته بودن پلاکت خونت ب شدت پایینه شاید برای بارداریته بچت ب دنیا بیاد خوب میشی

ولی من ب دنیا اومدمو خوب ک نشد هیچ همش بیشتر پیشرفت کرد تو بدنش کبدش بود ب سینه هاش زد کلا تو کل بدنش پخش شد جوری ک همش تهران بستری بود بابامم بالا سرش منم خونمون شهرستان بود هی پیش پدربزرگم بودم واسه این الان پدربزرگمو با کل دنیا عوضش نمیکنم از بچگیم تا 6 سالگیم هم مامانم بود هم بابام تقریبا البته خب بابامم گاهی میومد محبت میکرد مادربزرگمم خیلی هوامو داشت ولی پدربزرگم بهترینه

6 سالم شد مامانم فوت شد بابام دیگه سر زندگی بود ی زنم گرفت زن بدی نیس گاهی لج زیاااد میکنه ولی ته دلش ذاتش بد نیست فامیله نزدیکمونم هست

ی داداش دارم ولی مادرمون یکی نیست 11 سالشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر برای روز کنکورِ😍

وقتی شمع ۴۴ روفوت میکنه یعنی وارد ۴۵ میشه .شماباید شمع ۴۴ بخری

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

قربونت برم 1 سال قبل اینکه من ب دنیا بیام سرطان گرفت البته خیلی کم بود جوری ک اصلا متوجه نشده بود ما ...

سختی زیاد دیدی امیدوارم باقی زندگیت پر از خوشی و خوشبختی باشه و خدا پدر بزرگتو حفظ کنه واست❤️

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵ وزن فعلی یک سال بعد زایمان ۶۱

سختی زیاد دیدی امیدوارم باقی زندگیت پر از خوشی و خوشبختی باشه و خدا پدر بزرگتو حفظ کنه واست❤️

مرسی قربووووووونت برم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر برای روز کنکورِ😍