کلاس ششمه تو دسشویی جیغ زد رفتم دیدم لای پاهاش خونی شده بعد حدس زدم پریود شده باشه ببخشید نوار گذاشت اما از اونموقع یه قطره خون هم نیومده بعد شکمش هم درد داره اگر پریوده چرا پس خون قطع شده فقط همون چند قطره بوده . خیلی دلم گرفته الان وقتش نبود واقعا هنوز بچس
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈⬛لُرم💪💪💪❤️🔥❤️🔥❤️🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879
بار اول همینطوریه کم و زیاد میشه از ماه های آینده منظم میشه
چرا بعش توضیح ندادی
وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵ وزن فعلی یک سال بعد زایمان ۶۱
منم کلاس ششم شدم نه بچه نیس همه دخترای این دوره کلاس ششم چه بساز زودتر میشن طبیعیه خون نیاد چون اوایلش تا دو سال میتونه نامنظم باشه ولی اگه کلا خونی نیومد تا آخرش ختی یه قطره ببرش دکتر ولی اگه کم باشه مشکلی نیس