2777
2789
عنوان

زن داداشم از خوراکی های خونشون به خانوادش کمک میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 42 پست

کار جالبی نمی کنه زنداداشت، گاهی آدم دوست داره تو دستش وسایل ببره ولی نه دیگه در حد برنج باگونی ،اون خودش نمیفهمه خانوادش از خودش بدترن دیگه،بیشتر تقصیر خانوادش هست تا خودش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب زن هم تو زندگیش حق داره ..مگه اون خونه زندگی همش برای داداشتونه؟؟یعنی اختیار یهکیلو گوشت خونش هم نداره؟؟؟؟

ما آخرین نسلی هستیم که می دونیم دنیای قبل از اینترنت چه حس و حالی داشت..

درسته کار زن داداشت اشتباهه ولی کار داداشت اشتباه تره که پاشده همه جا خبر داده

زن و شوهر باید خودشون مشکلات زندگی شونو حل کنن

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

بدون اطلاع درستشه البته

چون اجازه در زندگی زناشویی معنا نداره

در کل من بدم میاد کسی یه هل پوچ خونم بیاره حتی بمناسبتی

زن داداشتون باید تعادل نگه دارن دیگه

اگر وضعیت مالی مناسب داداشتون ندارن

به هر حال طوریه همه خانواده ها مشکل دارن

در کل زن داداشتون کاش خودشونو خانواده اشونو کوچک نمیکردن

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

همه گفتید بده و اله و بله

پس چرا اقایون از زن و بچه میزنن برای خانوادشون میبرن؟

پسره برا خونه خودش برنج میخره برا خانوادشم میخره مرغ و گوشت و و و

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

این قضیه که به شما اصلا ارتباطی نداره بین خودشون هست

اگر هم به شما انتقال دادن بگین دعوای خونتون بین خودتون هست ما خودمون مسایل خودمونو داریم به ما حرفی نزنید

دخالت هم نکنید

خودشون دوتا میزنند سر و کله همدیگه بعد هم آشتی میکنند

زنداداش کارش غلطه وقتی برادرت راصی نیست در واقع خانواده اش دارن مال غصبی میخورن بعد کمک کنه نه اینکه ...

اگه برعکسش بود و شوهره به خونوادش کمک میکرد زشت نبود چون درآمد از مرده ولی زن هم اگه اجازه میدادن میرفت کار میکرد تو جامعه ما مرد اشکالی ندارع این کارو کنه و زن اگه راضی نباشه غصبی نیست ؟ اونم غصبیه به نظرم

بنظرم شما دخالت نکن .

شاید داداشت خسیس بازی درمیاره وقتی میره خونه ی پدرو مادر زنش ، زنداداشت دوست داره محبت کنه یجورایی .

شاید داداشت پول بهش نمیده ، زنداداشت خجالت میکشه دست خالی بره .

بنظرم کاره زنداداشت درست نیست چون داره خونواده شو پایین میاره ، ولی خب اگه وقتی میره خونه ی پدرومادرش یک کیلو شیرینی ، یا چند کیلویی میوه ببره ، شاید دیگه این کارو نکنه

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش