2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تا الان خواستگار زیاد داشتم صد تا رد کردم هیچ کدوم اونی که میخوام نیستن نمیدونم کِی قراره از اسمون بیافته پایین

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

حسابداریالانم خونه دارمخودمم نمیدونم چه آپشنی داشتمفقط قدم بلندهاندامم خوبهقیافه م خوبهتک دخترمفقط ی ...

وای چقد من😂😂😂بنظرم خانواده و شرایط خانوادگی خیلی مهم تر بوده البته من باورای خوبی داشتم و عزت نفسمم خوب بود و هست

اونی میشم که بالاسری بگه بنده منه هااا...
طلافروش چحوری پیدا میکردی؟ فامیل بودن یا طلافروشی زیاد میرفتی؟

شهر کوچیک بود نه اکثرا معرفی میکردن به همسرمم معرفی شدم دوست نبودیم بعد معرفی یه تایمی حرف زدیم اما اکثر خواستگارام وضع مالیشون خیلی خوب بود حتی از همسرم بهتر

وای چقد من😂😂😂بنظرم خانواده و شرایط خانوادگی خیلی مهم تر بوده البته من باورای خوبی داشتم و عزت نفس ...

دقیقا اگه بخوایم واسه داداشم زن بگیریم باید خانواده دار باشه

https://youtube.com/@mazeyeketab?si=rfxyyflgtQwLoPbP

شهر کوچیک بود نه اکثرا معرفی میکردن به همسرمم معرفی شدم دوست نبودیم بعد معرفی یه تایمی حرف زدیم اما ...

من تا الان خواستگار طلا فروش نداشتم😅 داشته باشمم رد میکنم

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

موقعیت خودتون چیه؟شغلتون اینا

این خواستگار هایی که گفتم مثلا یکیش اقوام بود یکیش همسایه امون یکیش پسر خاله همسایه امون این مدلی بودن خیلی کاری به موقعیت اجتماعی من نداشتن یعنی اینجوری نبوده که بگم تویه دانشگاه یا سرکار

دقیقا اگه بخوایم واسه داداشم زن بگیریم باید خانواده دار باشه

همینه دیگه به همسر منم خیلی دختر گفتن که الان من میفهمم میگم وا چرا نگرفته اونو به اون خوشگلی دکتر فلان🤣بعد میبینم بعله تو خانواده یچیزا هست که عمرا همسرمن تحمل میکرد

من تا الان خواستگار طلا فروش نداشتم😅 داشته باشمم رد میکنم

چرا

ادما باهم فرق دارن به شغل نیس بنظرم تو هرجا خوب و بد هست اونموقع من ازدواج میکردم همه میگفتن وکیلا خطرناکن ولی ادمی به شریفی همسرم ندیدم