2777
2789
عنوان

بابام از ته دل دعام کرد 🥹

255 بازدید | 33 پست

پدرم چندروز قبل پشت فرمون قلبش کرفته تصادف کرده بایه ماشین مدل بالا ، اون طرفم گفته ماشینم افت قیمتش ۲۰۰ و خرده ای میلیونه ( بیمه افت قیمت رو پرداخت نمیکنه ) ، دیکه پیرمرددل تو دلش نبود چون حز حقوق بازنشستگی درامدی نداره باصاحب ماشین حرف زدیم خواهش و تمنا راضی شد با ۵۰ تومن رضایت بده و ببخیال شکایت و مطالبه افت قیمت بشه ، دیگه باهزار خجالت و شرمندگی گفت این پولو بهش بدم ( گفت نمیتونم پس بدم دخترم ، گفتم میخاستی پس بدی هم من ازت نمیکرفتم بیشترازینا گردن من حق داری ) ، خلاصه که پولو گذاشته بودم برای یه سری از وسایل جهزیه م ( چون حهزیه رو تنهایی خودم خریدم تاالان ) اما فعلا دادم به بابام تا بعد انشاله خدا خودش جفت وجور کنه ( خیلی خوشحالم چون پدرم تاحالا از من چیزی نخواسته بود اولین بار بود ، خیالم راحته ۳۰ سال دیگه ۴۰ سال دیگه حسرت و ایکاش ندارم که بابام ازم خواست و نکردم و عذاب وجدان ندارم )

خدایاشکرت بابت همه چیز 🤲

هرچه تبر زدند مرازخم نشد جوانه زد 🌱

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ای خدا چقد حس خوب داد😍🤍

سلامت ومانا باشید هردوتون🥹

تومستحق عشقی وهرچیزی غیرازاین دروغه🌸💚 وسط اینهمه شلوغی زندگی یادت بمونه یه ورژن کوچولو خودتو درونت داری که منتظره بهش محبت کنی ودوستش داشته باشی وسخت نگیری پس خودتو دوست داشته باش🤍🫂میشه برای رهایی بلاتکلیفی زندگیم یه صلوات برام بفرستین🩷🥺

خدا خوشبختت کنه دخترم . عاقبت بخیر بشی 😍😍

از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖

ای جانم خدا هم شمارو برای پدرت ام پدرتو برای شما حفظ کنا

قربونت برم عزیز دلم همچنین شما و عزیزانتون در پناه خدا باشید ♥️♥️🫂

خدارو شکر که پدر شما حس میکنید لیاقت داشتن

من کل طلاعامو دادم برا ساخت خونه لیاقت نداشتن پولمو که پس ندادن هیچ خونه رو زدن ب اسم پسرشون هروقت التماس کردم که حداقل پول طلاعامو بدید یا به دونگ بزنید حسابم گفتن دختر شریک پسر نمیکنیم🥹

عزیزم برادر ندارید ؟ تک فرزندید؟

برادر دارم عزیزم خیلی از من کوچکتره درامد ثابتم نداره من به اونم کمک میکنم توان مالی نداره

چقدر دختر خوبی هستی واقعا

نه به خاطر پنجاه تومن که دادی به خاطر اینکه با اینکه داری جهزیت که وظیفه پدر مادر هستش رو جور میکنی بازم ناله نکردی که وای پولم نمیدن تازه ازم گرفتند میگی بابام تا حالا چیزی ازم نخواسته