2777
2789
عنوان

بچه‌ها من دیشب به هرزه بودنم اعتراف کردم😭💔

| مشاهده متن کامل بحث + 4845 بازدید | 130 پست

عشقم اونی که در آینده باهاش ازدواج میکنی قرار نیست یوسف پیامبر باشه ، اونم یسری اشتباها تو گذشته داشته قطعا ، لطفاً خودتو ببخش و بیخیال این آدم شو ... مطمئن باش خدا هم میبخشه :)

در ضمن به هیچ وجه دیه به خودت صفت هرزه نده ، خودتم میدونی که انقد آدم بدی نیستی

سعی کنیم با همدیگه حتی المقدور درست صحبت کنیم :) دنیا خیلی بی ارزش تر از این حرفاست...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

الان داری مسخرم میکنی؟من دیگه تایپ نمیزنم واقعا حالم بدتر شددلداریاتون برام ارزشمنده ولی شما جای من ...

نه مسخره نمیکنم

آنقدر ضعیف نباش

اتفاقی که افتاده هم از سر ضعفته

طرف فیک هم باشه اینا رو بگیم بدتر میکنه بیشتر بیان نظر بدن

یه ذره قوی و جسور باش

دیگه راهنماییم کردیم که

دیگه چی خوای😁

I will always love you❤️💖💗

شما که اینقد حساسی چرا با یه پسر ارتباط گرفتی؟

فکر میکنی فقط از دور تماشات میکنه؟

اینایی که تو کوچه خیابون میبینی سرشون تو یقه هم دیگس همش همینه

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️

عزیزم خدا در توبه رو باز گذاشته تا آبروی مومن نره و بتونه دوباره برگرده به راه درست بعد شما بوق برداشتی داری آبروی خودتو میبری؟ اگه واقعا به خدا اعتقاد داری و دین اسلام و قبول داری باید بری یه گوشه ای حرفاتو با خدا بزنی و از ته دلت توبه کنی و برگردی به راه راست . نه که زندگی و آیندت و تباه کنی واسه یه اشتباه بچگی. همین امروز این پسر رو برای همیشه از زندگیت حذف کن و برو توبه کن . این پسره مثل باتلاقه غرقت میکنه . تمومش کن . بمونی یهو باهات رابطه کامل هم برقرار میکنه اخرم باهات ازدواج نمیکنه بدتر بی ابرو میشی. فقط تمومش کن و توبه کن . خدا خیلی بزرگ و بخشنده هست اصلا هم خیانت به همسر ایندت نیست . خدا ستارالعیوبه تو هم عیب و کار اشتباهتو جار نزن

از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖

عزیزم اگه بهت آسیب نرسیده مجبور نیستی باهاش ازدواج کنی آسیب هم رسیده بود باز مجبور نبودی باهاش ازدواج کنی

مگه نمیگی لمس بوده فقط

خب پس چرا فقط به خاطر یه لمس خودتو اسیر این پسره کردی که لیاقت خوشبخت کردنت رو نداره و پنهانکاره اصلا چرا دو سال باهاش بودی؟

رها کن این پسر رو و برچسب به زندگی خودت دیگه هم سمت دوستی با پسر جماعت نرو که نود درصدشون وقتی برا دوستی میان جلو لاشی ان و برا رابطه جنسی تورو میخانت

درضمن

مجبور نیستی به شوهر آیندت این موضوع رو بگی اگه فقط لمس شدی

خودتو برای یه لمس کوچیک نابود نکن

زندگیتو

نابود نکن

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
نه مسخره نمیکنمآنقدر ضعیف نباش اتفاقی که افتاده هم از سر ضعفتهطرف فیک هم باشه اینا رو بگیم بدتر میکن ...

دنبال معروف شدن نیستم حتی بخدا میترسم از اینکه کاربریم شناخته شه چون اسمش نسبتا سادهست

دلم میخواد از همه جا برم کسی منو نشناسه

حتی اطرافیانم

تن‌تشنه مثل خورشید، بی‌سرزمین‌تر از باد

الان داری مسخرم میکنی؟من دیگه تایپ نمیزنم واقعا حالم بدتر شددلداریاتون برام ارزشمنده ولی شما جای من ...

هعی منم تصمیم گرفتم دیگه تاپیک نزنم ...

میدونی یسری مشکلات ما برا بقیه غیرطبیعیه و این باعث میشه بهمون برچسب فیک بودن بزنن

سعی کنیم با همدیگه حتی المقدور درست صحبت کنیم :) دنیا خیلی بی ارزش تر از این حرفاست...

احتمالا خیلی سنت کنه چرا آنقدر خودتو عذاب میدهی دوستان درست میگن اون آدم هیچ وقت برای ازدواج نمیاد جلو

ترس از گناه و اعتماد داری برای بنده خدا

ولی خدا در توبه رو گذاشته توبه کن توبه واقعی این مرد نیست و چه برسه که همسرت بشه

از خدا بخواه

و مشاوره برای اینکه کمکت کنه دخترم تو یه موجود پاکی که به شیطان کولت زده

پاکی تو به طرز تفکرات هست

خداوند ارحم الراحمین هست

از مشاور کمک بگیر تا فراموش کنی زندگیتو نسوزون

عزیزم اگه بهت آسیب نرسیده مجبور نیستی باهاش ازدواج کنی آسیب هم رسیده بود باز مجبور نبودی باهاش ازدوا ...

رابطه جنسی ای نبوده.. ولی بدترین نوع لمس چرا

تن‌تشنه مثل خورشید، بی‌سرزمین‌تر از باد