هستی_هستدم مدیر عضویت: 1403/09/04 تعداد پست: 2979 عنوان کسیو دیدین از آذر شروع بکنه دندون بیاره | مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 18 پست رتبه زیر ۱۰۰۰ میخواد🥲💔میشه؟ هستم ولی خسته ام😞❤️🩹 امروز | 14:07 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zkdlin_mehrsa عضویت: 1400/06/16 تعداد پست: 3198 دل خوشی از مادرم ندارم ولی ازش بخاطر تربیت درستم ممنونم چه ربطی داشت الان؟؟ اومدن ظرفیت روزانه رو کم کردن تعهدی رو زیاد کردن باعث شدن خیلیا نتونن شهر خودشون قبول شن حالا امثال شما اومدی مارو نصیحتم میکنی خود استارتر هم میدونه دندون زیر ۱۰۰۰ میخواد بعد شما مثال تعهدی برای من میزنی چی بگم
تباه_14 عضویت: 1404/07/22 تعداد پست: 84 سلام عزیزدلم بقیه تاپیک هاتم خوندم منم همسن تو بودم مثل تو بودم عزیز قلبم پسره نجس نابودم کرد از غم نمیتونسم هیچکاری کنم چه برسه به درسخوندن الان بدبخت ترین و حسرت بدل ترین و سیاه بختم فقط درستو بخون عزیزم
هستی_هستدم مدیر استارتر عضویت: 1403/09/04 تعداد پست: 2979 سلام عزیزدلم بقیه تاپیک هاتم خوندم منم همسن تو بودم مثل تو بودم عزیز قلبم پسره نجس نابودم کرد از غم ... چشم ممنون❤️ هستم ولی خسته ام😞❤️🩹
کاکتوس_بنفش عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 1307 بله ولی اون تعهدیه چون شما تعهدی قبول شدی به رتبه های نجومی عادت کردی دندون تعهدی رتبه نجومی میخواد؟😂😂