2777
2789
عنوان

دلم میلرزه به طلاق فکر میکنم

129 بازدید | 20 پست

حس میکنم نجنگیده دارم میبازم

شوهرم خوبه ولی هر دعوا چنان بد میشه و به فکر طلاقه

که شک میکنم این ادم همون ادمه؟

جلوی جمع خوبه اجازه نمیده کسی متوجه اختلافمون بشه ولی توی خلوت عذابم میده

یه جاهایی هم من حساسیت به خرج میدم

الان چندروزه خون به جگرم شده پدرم متوجه شد امروز گفت یا خودت حلش میکنی یا خودم اقدام میکنم

از طلاق نترس 🥲یا دندون و ترمیم میکنن یا از ریشه میکنن

خانما کسی بوده توی دوران عقد اختلاف داشته باشه؟

حق با فریدون فرخزاد است:ﻧﻪ ﻣﺮﮒ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺗﺮﺳﻨﺎﮎ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻧﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ برای این دو، ﺷﺮفش را بدهد! یک عدد کاربر قدیمی هستم🫡

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سر چی مشکل دارین؟

بخدا نمیدونم الکی الکی یه بحثی باز میشه اون ادامه میده لج من ادامه میدم

🥲انتظار داره همیشه من کوتاه بیام

حق با فریدون فرخزاد است:ﻧﻪ ﻣﺮﮒ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺗﺮﺳﻨﺎﮎ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻧﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ برای این دو، ﺷﺮفش را بدهد! یک عدد کاربر قدیمی هستم🫡

همین ک بابات پشتته نصف راه رفتی از چیش میترسی

بابام هم به وقتش بدتر از شوهرم میشه از بعد طلاق میترسم از اینک توی این موضوع شکست بخورم

بابام میگه ب این فکر نباش که مسخره بشی تیکه کنایه بشنوی ب فکر ارامش خودت باش

دختر خوب توی عقد اینقدر حالت بده از ریشه بکن بره . حرف پدرتو گوش بده . زندگی که توش رفته باشی و بچه داشته باشی ارزش داره تلاش کنی بجنگی انرژی بذاری درستش کنی حداقل به خاطر همه خاطرات خوبی که تو عقد و نامزدی از شوهرت داری اما تو که توی عقد هم شوهرت ادیتت میکنه چرا باید بجنگی؟ زودتر خودتو راحت کن .

از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖

آره من ۹ ماه عقد بودم ۸ ماهش قهر و دعوا داشتیم 😂😂😂😂

🥲شوهرت لجباز و غد بود؟

چرانمیری مشاوره

چون نمیاد

🥲شوهرت لجباز و غد بود؟

آره خیلیییییی

ولی الان موش شده 😂😂😂 دیگه مثل اون آدم قبلی نیست

دعوا میکنیم اما قهر نمیکنه کمتر لج میکنه زودم خر میشه

مولانا چقدر قشنگ گفت: اگه همه جا تاریک بود ، دوباره بنگر شاید نور خودت باشی ...🎀•°•🤍•°•🎀 

دختر خوب توی عقد اینقدر حالت بده از ریشه بکن بره . حرف پدرتو گوش بده . زندگی که توش رفته باشی و بچه ...

چون 50 درصد منم مقصرم

چون دوستش دارم 🥲چون خاطرات روزای خوبمون عذابم میده

به شدت افسرده شدم

حال خوبم وابسته است ب حضورش از جمع فراریم و پناه میبرم به خودش

ولی اذیتم میکنه

آره خیلیییییی ولی الان موش شده 😂😂😂 دیگه مثل اون آدم قبلی نیست دعوا میکنیم اما قهر نمیکنه کمتر لج ...

🥲🥲یعنی درست میشه ؟