2777
2789
عنوان

خداروشکر که شوهرم برام اهمیتی نداره😍

| مشاهده متن کامل بحث + 4995 بازدید | 244 پست
همسرم سی سالشه ، دانا و عاقله میرسه ب مادرش میشه کودن ترین ادم دنیا ، ی مدت ب مادرش گله میکرد چرا ای ...

😳😳😑😑😑

خدا به دادت برسه خواهری

کاش از پیششون برید

یا حداقل با سیاست دست مادشو پیشش رو کنی

در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️    متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊

😳😳😑😑😑خدا به دادت برسه خواهریکاش از پیششون بریدیا حداقل با سیاست دست مادشو پیشش رو کنی

نمیشه بریم چون بهش ماشین داده خونه داده مغازه داده کلا از لحاظ مادی همسرم دل نمیکنه ازینهمه امکانات بره جایی دیگه کرایه خونه بده اگرم ازینجا بریم مادرش ماشینو ازش میگیره و همسرم اصلا اینجوری نیست قید ماشینو بزنه ، تازه ی مدت بمن میگفت تو طلاق بگیر برو من قید اینارو نمیزنم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نمیشه بریم چون بهش ماشین داده خونه داده مغازه داده کلا از لحاظ مادی همسرم دل نمیکنه ازینهمه امکانات ...

واقعا نوبره همچین مادری

تعجب کردم من

در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️    متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊

تو فک کرذی اون مادرشو نمیشناسه ....مطمئنم میشناسه

پس چرا با دروغای اون شما رو کتک میزنه آخه؟

الان یه هفته هست نادیده اش میکیری اون رفتارش چجوریه؟ نیفتاده دنبالت؟ توجه و محبت نمیکنه باز؟

تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... " (سهراب سپهری

پس چرا با دروغای اون شما رو کتک میزنه آخه؟

چون تحریکش میکنه میگه عرضه نداری شاید چون من بدشانسم بقران نمیدونم چرا ولی مگه میشه ادم مادزشو نشناسه ، بخدا فقط سرنوشت من سیاه بود بخت من سوخت وگرنه این مادرشو نمیشناسه ک زن فتنه ایه