2777
2789
عنوان

خداروشکر که شوهرم برام اهمیتی نداره😍

| مشاهده متن کامل بحث + 5198 بازدید | 244 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دیگه هیچ دلخوشی ب این زندگی ندارم روحم مرده ذوقم مرده

من همسرم درونگراست

خودشم بیشتر سرکاره

عصر که میاد خستست و خودش بیرون نمیبره من رو

تنهایی هم اجازه ندارم

خیلی وابسته بودم از لحاظ احساسی

چون سنم موقع ازدواج کم بود

الان یکم بهتر شدم

در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️    متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊

چجور خودتو اروم میکنی

من خودم خیلی برونگرا هستم

چندین سال طول کشید تا یکم از شیطنت هام و روحیات شادم رو یکم نرمال کنم

چند تا کتاب معروف رو مطالعه کردم

چون خیلی به روتین خونه حساسم بیشتر سرگرم تمیز کاری میشم

و یا بیشتر با دوستام تلفنی صحبت میکنم. شوهرم انصافا آدم بدی نیست و آزار و اذیت خاصی نداره و همه چیزم فراهمه ولی همسر بودن یه چیز دیگست💔

در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️    متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊

اره بیشتر وقتام میام سایت خانوما باهام حرف میزنن دلم کمی اروم میشه 😔

اشتباه نکن.نمون خونه،تو این مورد حداقل کوتاه نیا

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

من خودم خیلی برونگرا هستم چندین سال طول کشید تا یکم از شیطنت هام و روحیات شادم رو یکم نرمال کنمچند ...

ما خونمون کنار خونه مادرشوهرمه ،مادرشوهرم ب قدری وابسته همسرمه ک انگار من هووشم انقد لج میکنه با من بعد کلا دلش نمیخواد من خوشی کنم مثلا برم تفریح میگه منم بیام مهمونی بیاد همه جا باید بیاد تازه میگه بیا خونمو مرتب کن اشپزی کن برام اخرشم میرینه ب هیکلم ایراد گیر حسوده میگه عه چرا زنت ارایش میکنه زشته بی حیاییه ابرومونو برده ب لباس پوشیدن من کار دارع حتی میگه چرا دیشب مهمون اومد خونتون دیر رفت سروصداتون میومد تا ساعت سه مثلا ...از زبونم ب همسرم درپغ میگه ،،،،،،،،،،همسرمم بخاطر فتنه های اونا با من دعوا میکنه کتک میزنه فحش میده تحقیر میکنه، منم افسردگیم صدها برابر شده

من خودم خیلی برونگرا هستم چندین سال طول کشید تا یکم از شیطنت هام و روحیات شادم رو یکم نرمال کنمچند ...

اینجا محیط طوریه که تنهایی نمیتونم خرید و پارک برم تقصیر همسرم نیست وگرنه خانه ی اقوام و پدرومادر و... میتونم

وگرنه من اگر استقلال مالی و شرایط گردش داشتم روحیاتم خیلی بهتر بود و مطمئنا همسرم دنبال من بود

ما خونمون کنار خونه مادرشوهرمه ،مادرشوهرم ب قدری وابسته همسرمه ک انگار من هووشم انقد لج میکنه با من ...

پس بیشتر دعواهاتون تقصیر مادرشوهرتونه

منم همسرم مادرش رو خییلی دوست داره و انتظار داره منم اونا رو واقعا دوست داشته باشم و در خدمتشون باشم و خیییلی بهشون احترام بزارم

سعی کنید بیشتر قلق مادرشوهرتون رو پیدا کنید

سخته ولی تظاهر کنید دوسش دارید تا هردو رو داشته باشید

البته نه با کارگری و آشپزی تو خونشون

پس بیشتر دعواهاتون تقصیر مادرشوهرتونهمنم همسرم مادرش رو خییلی دوست داره و انتظار داره منم اونا رو وا ...

با مادرشوهرم تنها میشم یهو میره ب شوهرم میگه زنت بهم توهبن کرد زنت بهم گفت بیشرف بیشعور .....ب دروغ ک شوهرم بیاد منو کتک بزنه ، بعد تحریکش میکنه تو عرضه نداری زنتو کنترل کنی عرضه نداری زنت ازت حساب ببره

با مادرشوهرم تنها میشم یهو میره ب شوهرم میگه زنت بهم توهبن کرد زنت بهم گفت بیشرف بیشعور .....ب دروغ ...

سعی کن بخاطر زندگیت باهاش ارتباط به ظاهر خوبی بگیری و به اصطلاح ببخشید خرش کنی

ولی واقعا همسرتون این حرفا رو باور میکنه؟ نمیگه به مادرش که تو چی گفتی که زنم این حرف رو بهتون زد؟

هسرتون چند ساله هستند که اینجوری زود باوره؟

سعی کن بخاطر زندگیت باهاش ارتباط به ظاهر خوبی بگیری و به اصطلاح ببخشید خرش کنیولی واقعا همسرتون این ...

همسرم سی سالشه ، دانا و عاقله میرسه ب مادرش میشه کودن ترین ادم دنیا ، ی مدت ب مادرش گله میکرد چرا اینحرفو ب زنم زدی مادرشم میگفت زنت نیاد خونم ، بعد نمیرفتم زنگ میزد عموخاله داییام میگفت این دختر پدر مادر نداشته تربیتش کنن بی کس بی خانواده بزرگ شده نمیذاره پسرم بیاد خونم خودش نمیاد خونم 🙂جالب نیست