2777
2789
عنوان

خواهرام میگن‌تو خیلی خسیسی پدر زندگی که بری توش رو در میاری

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 37 پست
خواهرم اینجوری بود هنوزم هست ولی ماشالا پولدار شده با این کاراش اما خب یک سری کارها مثل پس انداز کرد ...

الان اینطوری شدم قبلا نبودم

دوتا خواهر دارم ولخرججججج

خواهر کوچیکم که هر چی داره میده میره بعدا باز میخره میگه اون زمان احتیاج نداشتمولی الان که پدرم تو بحران اقتصادی واقعا این کارا بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم تو ضدآفتاب و رژ خیلی داری دخالت بیجا میکنی

😂😂حالا ضد آفتاب و رژ چون وسایل منه خودم میخرم اونا همینطوری استفاده میکنن و خراب میکنن.میگمبهشون میگن بابا پول داده خریدی میگمخب از پولایی که به خودم داده خریدم شما هم از پولای خودتون بخریر

بخدا ضد افتاب میخرم ۱ تومن ۱ ماه نشده تموم میشه.بابامم میخره ها ولی هی از مال منم استفاده میکنن

اینکه پدرتون الان وضعش بد شده یا خوب به شما ربطی نداره

نقش دختر خونه رو داشته باش نه مادربزرگ گیر بده

به تو چه اخه دستمال کم مصرف کنن یا رژ چجوری بزنن

اونا هم دختر خونن تو هم دختر خونه ای

چرا داری خاطره بد تو ذهنشون میزاری

اگه اینجوریه شما هم لیزر نرو ،اونم در این وضعیت خرج اضافه ست پس

بی نماز کسی هست که در برابر ۸۴ آیه قران کریم ایستاده است . بی نماز کسی هست که خداوند متعال در شبانه روز ۵ بار او را صدا میزند و او جواب نمیدهد .😓

زیادی حساب گری ولی بعضی وقتا ساده بگیر همیشه خوب نیس این کار و کنی چیزایی ک مال خودشونه رو تو دخالت ...

مال منه

اما با پولایی که بابام بهم میده میخرم

اونا میدت چیز دیگه من نیدم لوازم ارایش و غیره میان استفاده میکنن میگن میخواستی نخری میگم خب برای خودم خریدم

رژ قبلیم رو درشو بستن سرش کلا له شد

تو خودت درگیر این مسائل نکنپدرت خودش هندل میکنههیچکس با خرید دستمال و رژ ورشکست نشده

بابام الان از من طلا قرض گرفته سر خرج و مخارج با مادرم دعواشونه برا ۵ یا ۶ تومن هم میره طلا میفروشه خب هممون باید رعایت کنیم تا از این بحردن بگذریم حرف من اینه

این به عهده پدر و مادر هست نه شما

مامانمهمبهشون میگه

بعدم پدرمکه خونه نیست مدیریت کنه

میگه هم کمتر خرج کنید تو روش وایمیسن

چند روز پیش مامانم و بابام سر خرجی دعواشون شد از دست خواهرام از بس لوسن و غر میزنن

😂😂حالا ضد آفتاب و رژ چون وسایل منه خودم میخرم اونا همینطوری استفاده میکنن و خراب میکنن.میگمبهشون م ...

خب پس بهشون بگو خودشون بخرن فقط گاهی اوقات بده بهشون

تویی که داری امضا‌مو میبینی، خیلی خوشگل و نازیییی بوس به فرق سرت 🦖🤍  

مامانمهمبهشون میگه بعدم پدرمکه خونه نیست مدیریت کنه میگه هم کمتر خرج کنید تو روش وایمیسن چند روز پیش ...

بازم به عهده پدر و مادر شماست . حاصل تربیت و مدیریت خودشون هست . کار شما دخالت بیجاست . جدای از اونم بله خسیسی برگ دستمال کاغذی و استفاده رژ ۴۰۰ تومنی چیزی نیست

اینکه پدرتون الان وضعش بد شده یا خوب به شما ربطی نداره نقش دختر خونه رو داشته باش نه مادربزرگ گیر بد ...

من خودم یه درامدی دارم نامزدم گردم اونم پول میده بهم

بعد پدرم ماهانه بهمون خرجی میده اینا همیشه فراتر خرج میکردن الانم عادت کردن

بعد من با پولی که خرجی پدرم میده به من لوازم ارایش میخرم اینا بی رویه استفاده میکنن نمیگم استفاده نکنن اما درست یکم دلشون بسوزه خب

بازم به عهده پدر و مادر شماست . حاصل تربیت و مدیریت خودشون هست . کار شما دخالت بیجاست . جدای از اونم ...

حالا دستمال رو میدونم اونم چون خیلی خودمو درگیر کردم حساس شدم

ولی رژ ریمل سایه کرم همه رو با پولی که پدرم به خودم میده میخرم اونا هم همینطوری استفاده میکنن

ادکلن گرون خریدم نفهمیدم کی مصرف کردن

میگن به ما چی نمیخوای خب نخر تا بابا مجبور شه با پول خودش بخره

پدرم یه سری چند سال پیش تو کرونا به خاطر مسائل مالی و چک سکته قلبی زد میترسم باز بریزه تو خودش خدایی نکرده بلایی سرش بیاد من میبینم شبا بیداره و هی میاد و میره

خب اگر برای خودته فرق داره فکر کردم برای خودشونه

نه

من تموممیشه با پولی که بابام به عنوان خرچی میده هر ماه به هرکدوممون میخرم اینا هم مصرف میکننااا

میگم خب با خرجی خودتون بخرید میگن نمیخوایم توام نمیخووی نخر تا بابا مجبور شه بخره😐😐😐😐میگم پس پول داده بهمون برای چی

خب پس بهشون بگو خودشون بخرن فقط گاهی اوقات بده بهشون

من حتی خواهرام پول جمع میکنن میزارم سرش براشون تا بتونن چیزی که میخوان بخرن اما خواهر دومیم مخصوصا فقط خودشو میخواد اصلا هزار تومن بده قرض انقدر دعوا میکنه تا پس بدیم.میگه نخر تا بابا مجبور شه با پول خودش بخره

میگم بابا دستش خالیه پول میده که خودمون بخریم از همون مبگه این پول که ماهانه میده جداس من که نمیخرم مال خودمه توام نمیخوای نخر😐🤦♀️