2777
2789
خوشبحالت که شوهر با شعور داری

اگه حتی نخریدی سیسمونی

بعد از به دنیا اومدنش اروم اروم بخر

انقدر حالا لوازم احتیاج میشه

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش خونواده ی منم میخریدن دستشون درد نکنه ایشالا خدا بیشترشو بهتون برگردونه

اگه دارن کاش بگیرن .من مادرم بنده خدا خودش هم خیلی ندار بود 😑الان هم با اینکه پدرم فوت شده و خودش با کارگری و سن بالا و بدن مریض خرج خودش و داداشم میده قصد داره برای بچه آبجیم هم بگیره

اگه دارن کاش بگیرن .من مادرم بنده خدا خودش هم خیلی ندار بود 😑الان هم با اینکه پدرم فوت شده و خودش ب ...

وای عزیزم دلم براشون گرفت

نه دارن خداروشکر

ولی خب دوست ندارن بگیرن

مشکل من خانواده ی شوهرمن

سر پسر اولم بابام تخت و کمد خرید و لباس خرید سر پسر دومم فقط لباس گرفتیم

دستشون درد نکنه

آره همه فقط بچه ی اول و رسم دارن

منم بچه ی اولمه

خانوادم نمیدن سیسمونی

وظیفه ای ام ندارن ولی خامواده ی شوهرم و نمیدونم چیکار کنم

اگه حتی نخریدی سیسمونی بعد از به دنیا اومدنش اروم اروم بخر انقدر حالا لوازم احتیاج میشه

اونش مشکل نیس میخریم آروم آروم

ولی خانواده شوهرم خونه دادن زمین دادن

برای بچه ام دوتا سکه میدن

بعد میگن چرا خانوادت سیسمونی نمیدن

حوصله ی حرف و حدیث ندارم

دستشون درد نکنه آره همه فقط بچه ی اول و رسم دارنمنم بچه ی اولمه خانوادم نمیدن سیسمونی وظیفه ای ام ند ...

منم ب خانواده نگفتم ک بخرن ولی اون سال مامانم بندر عباس مسافرت بود کلی خرید کرد

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

اونش مشکل نیس میخریم آروم آروم ولی خانواده شوهرم خونه دادن زمین دادن برای بچه ام دوتا سکه میدن بعد م ...

باز دستشون درد نکنه

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1