من عجله داشتم چون سنش بالا بود گفتم عیب ندارن برم ببینم چیکارم داره گفت دستتو باز کن دستمو نگاه کرد یه نخ ضخیم دستش بود ۸بار گره زد و گذاشت تو دستم گفت ببندش بعدم شروع کرد از ریز تا درشت زندگیمو بهم گفت خودم هنگ کردم هر چی در مورد آیندم گفت رو نمیدونم راسته یا نه ولی گذشتم رو انگار داشت از تو چشمام میدید حرفاش که تموم شد دستمو باز کردم دیدم همه ی کره ها باز شدن.هنوز تو شوکم چطور همچین چیزی شد ؟صد تومن دادم بهش و اومدم خونه.الان میترسم میگم کاش صبر نمیکردم
نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمیذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه میبینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگمتو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
منو دوستم یه بار رفتیم هرچی درباره گذشته و خصوصیاتمون بود قشنگ درست گفت بعد اینده دوستمو خیلی بعد تعریف کرد که طلسم داری و طلاق میگیری و فلان و اینا یه نخ بهش داد گفت گره هاش باز نمیشه میخوای باز کنم اینم میخواست 400ازش بگیره جلودوستمو گرفتم گفتم ن اینقد نداریم بزور دوستم گفت حداقل100 براش بزن براخودم که خواست بگیره گفتم نکا من 20تومن بیشتر پیشم نیست اگه میخوای تا بیام گفت اره بیا دیگه همه چی قبلنمو درست گفت ایندمو خیلی خوب گفت ک ماشین و ویلا و... تو درست پیشرفت داری میگفت دکتری میبینم گفتم من رشتم انسانی😂 و خلاصه خواست برامنم گره بزنه بهم گفت اعتقاد داری گفتم نه گفت خب بلند شو برو😂😂😂😂
هر چی گفت راست بود در مورد گذشتم.من الان ده تا چیز در مورد شما بگم تهش دوتاش راست باشه اون به ربع حر ...
حتما گفت دلت پاکه یه نفر خیلی دوستت داره یه مشکلی سر راهته یه نفر دشمنته اما پیروز نمیشه . یه خطر جانی ازت رد شد حسود داری . کارت در اینده درست میشه😂😂😂
ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم
عجیبه بعضیا کار خودشونو دست یه مشت کلاه بردار و حقه باز میسپرن و همونجا مثل بز میمونن تا اون شیاد هم ...
دوست عزیز من صرفا چون سنش بالا بود صبر کردم و پولی هم که بهش دادم نذر بود یعنی حتی اگه چیزی هم نمیگفت باز من بهش پولو میدادم.همون گره ها هم که باز کرد به قول خودش به اما رضا توسل کرد
نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمیذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه میبینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگمتو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏
حتما گفت دلت پاکه یه نفر خیلی دوستت داره یه مشکلی سر راهته یه نفر دشمنته اما پیروز نمیشه . یه خطر ج ...
نه.گفت یه ماه پیش خواستی عقد کنی بهم خورده.پسر داییم فوت شد افتاد عقب
گفت دو سال باهاش دوست بودی به زور خانوادت راضی شدن
گفت شغل دولتی ندارن ولی وضعش خوبه ماشینش گرونه
گفت فامیل نیست غریبه ست از یه شهر دیگه . خیلی چیزای دیگه
نمیدونم آخه من کرمانشاه نیستم. همشهری ما هم نبود در خونه رو زد آب خواست گفت یکم بشینم تو حیاط
چی بگم والله