2777
2789
عنوان

بالاخره بعد شش سال اراده کردم و به قصد طلاق اومدم خونه مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 132207 بازدید | 1683 پست
عزیزم حرفات کاملا درسته منم اگه استارتر بچه نداشت صددرصد میگفتم جدا شو خلاص شو ولی الان بحث یه موجود ...

صد درصد. اینده اون بچه مهم تره من خووم نوزاد ۱۰ ماهه دارم میدونم ولی من میگم اگ ب جایی رسیده ک واقعا نمیشه ادامه داد و تلاشا فایده ای نداره دلش شوهرشو قبول نمیکنه واقعا خیلی سخته روزارو گزروند هر روز رابطه و زندگی کردن کنار هم عذابه هرچند با طلاق موافق نیستم اصلا طلاق باید موقعی انحام بشه ک ب ته. خط رسید و دیگ هیچی براش مهم نباشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله درستهآدم میبینه داره آسیب به روانش روحش جانش وارد میشه باید از اون آدم مسیرش رو جدا کنه اما زنها ...

دقیقا برای بچه اسیب طلاق کمتر اسیبیه قراره هر روز ببینه تو اون زندگی کلی دعوا و قهر و ناهنجاری زندگی

خلاصه ی اینهمه نظرات و ۸۰ صفحه حرف بنظرم برای طلاق همیشه وقت هس فرصت بده چند بار شاید شد شاید دلت گرفته یا افسردگی بعد زایمان داری ما خبر نداریم شما هیچی نگفتی فقط گفتی شوهرم ادم خوبیه و سنش ۱۱ سال بزرگتره و دوسش ندارم تمام فرصتارو بده ک بعد مطمعن شدن دید نمیتونی جدا شو انشالله حل میشه

دقیقا برای بچه اسیب طلاق کمتر اسیبیه قراره هر روز ببینه تو اون زندگی کلی دعوا و قهر و ناهنجاری زن ...

دعوا نکنن اون بچه خودش نخاسته به این دنیا بیاد اینا باید رفتارشون درست کنن باید باید چون اینا خاستن اون به این دنیا بیاد پس مسؤلیت همه چی باهاشونه اسی حق طلاق نداره بره باشوهرش ارام و بی صدا زندگی کنه حالا که بچه به دنیا اورده تاوان پس بده بریزه توخودش نهایت بیخیال بشه ولی زتدگی اون بچه رو تباه نکنه

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
نه برو نگاه تاپیک۱۴٠۴/۸/۳٠نگاه کن من حس میکنم به خاطر همونه

یعنی به خاطر پسرعموش؟

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

ممکنه حرف گوش بدی برگردی سر زندگیت و به خودت بیای ولی اینو بدون اگه جدا بشی بعدا پشیمون میشی مخصوصا شوهرت بره یه زن دیگه بگیره

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
دعوا نکنن اون بچه خودش نخاسته به این دنیا بیاد اینا باید رفتارشون درست کنن باید باید چون اینا خاستن ...

اینم حرف حقیه، فک کنم شما مجردی اما همه ی ادما احساسات و تصمیمات خاص خودشونو دارن من الان نمیدونم تو زندگیه تو چخبره اگرم میدونستم باز نمیتونسم بجای تو تصمیم درست بگیرم تنش زندگیتو نمیدونم چجوریه توام همینطور هرکسی طلاح خودشو بهتر میسنجه یکی خانوادش پشتش نیستن مجبووره ب سوختن و ساختن یکی بخاطر بچهی کوچیکش مجبوره ولی یکی شاید نتونه کنار بیاد ب این راحتی ک ما میگیم نتونه اون عذابو تحمل کنه نرجیح بده حتی از بچشم بگزره پیامم طولانی شد ولی بنظرم هیچکی زندگیه کسیو درک نمیکنه شاید شوهرش در طول. زندگی ی رفتارای نشون داده که دل زنشو شکونده ما نمیدونیم ک یا اصلا از اولشم ب دلش ننشسته به هرحاا باید عاقلانه تصمیمی بگیره و بچه رو توی الویت قرار بده یجوری حلش کنه

تو یکی از تاپیکات گفتی پسرعموت ک مجرده ب مادرت گفته ک تو رو دوست داشته و عموت نذاشته...این وسوسه گوشه ی ذهنت چند درصد ترغیبت کرده ک این تصمیمو بگیری

الله اعلم

اونم شوهر بامحبتی ک تو داری.و خانواده ش هم ک خودت میگی خیلی خوبن.واقعا حیف اونا

حالا فک کردی طلاق بگیری پسرعموت میاد خوشبختت میکنه

بیچاره شوهرت و بچه ت

کاش طلاقت بده و کسی ک لایق این محبته نصیب اون بنده های خدا بشه

نمیدونم چرا هیشکی بهت حق نداده ولی من بهت حق میدم زندگی با کسی که دوسش نداری غیر ممکنه و البته باید قبل از بچه دار شدنت تصمیم به جدایی میگرفتی الان با وجود بچه نباید بی گدار به آب بزنی باید صلاح اونم درنظر بگیری

گفت:مرا به یاد می آوری؟گفتم:از یادنرفته بودی که دوباره به یاد بیایی❤️🩹

چقدررررر تاپیکت حرص درار بود

زندگی دو نفرو خراب کردی یکی شوهرت که میدونستی دوسش نداری ولی باهاش ازدواج کردی یکیم پسرت که تا چشمشو باز کرد بچه طلاقه

شیش سال وقت داشتی طلاق بگیری و تو این شیش سال بچه نیاوردی حالا دمه طلاق گرفتن یادت اومد یکیو بدبخت کنی

پسرت بعدا بزرگ شد جواب سلامتم نباید بده