2777
2789
عنوان

بالاخره بعد شش سال اراده کردم و به قصد طلاق اومدم خونه مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 132207 بازدید | 1677 پست
بچه به هر حال بزرگ میشه اون آقا هم گناه دارن چرا اسب بعد از شیش سال اقدام کرده چی بگم گلم من قضاوت ن ...

تایپیک دومش از صفحه چهار رو بخون دو تا سقطم داشته. خب همون موقع جدا میشد

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کنجکاو شدم خییییلی

یعنی چجوریه که باوجود اینهمه محبت کردناش و اذیت نکردناش هنوز مهرش به دلت نیومده

زنها اجیر عشق و محبتند

از اونورم شوهرت

بعد 6 سال بی مهری دیدن خسته نشده

حتما خییییلی زیبا و طنازی

خدا شفا بده امثال تو و شوهر دوستم رو که یه پارچه خانومه اما شوهرش گیر داده طلاقش بده اونم با دو تا بچه ...شما ها عقل ندارید نباید آدم خوب سر راهتون قرار بگیره یه روانی براتون کفایته

کاربری دوم ..   یه بار تعلیق شدم 
حالا فک کردی خودت همیشه جوان میمونی مودب باش این چه طرز حرف زدنه تو الان داری به تموم ۳۵ ساله ها هم ...

گویا اسی فکر میکنه قرار تو ۲۴ سالگی جاودان بمونه و قرار نیست بره بالای ۳۰ و بالاتر 😏

کاربری دوم ..   یه بار تعلیق شدم 
منم همینو میگم آخه بعد شیش سال چی بگم والا

تازه بعد دو تا سقط

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

خودش میگه ارزوم هست تو ازم درخواستی داشته باشی چیزی ازم بخوای

وای من یه داستان واقعی خوندم از یه دختر خوشگل که شوهرش زشت بود بعدش عاشق یه پسره شد و با داشتن دو تا بچه طلاق گرفت و رفت پسره بعد از اینکه یه بچه از دختره داشت رفت زن دوم و گرفت و این و با بچه ش و ول کرد اینم تا ابد تک و تناا موند داستانش مال امون طرفای شماست اینقدر گریه داربود دختره خیلی خوشگل بود و به خوشگلیش مینازید آخر سر بدبخت و تنها موند بچه های شوهر اولش هم دیگه بهش نگاه هم نمیکردند و با زن بابا اخت شده بودن

لایککککککککک نکننننننننن  🙃

تو جامعه ای که مرد و زن فکر میکنن مرد با ازدواج، به زن لطف الهی میکنه وقتی همچین تاپیکی ببینن یهو فوران میکنن و از خود بیخود میشن

برای این قشر افراد هنوز کلمه اختیار برای زن جا نیوفتاده🤌🏾

همه استارترو سرزنش کردن ولی کسی اون مرد پدوفیل و تسلط گرا رو نکوهش نکرد که حتی به انتخاب دختر احترام بذاره و با وجود مخالفت، بازم اصرار کنه باهاش ازدواج کنه و هیچ ارزشی برای قشر زن قائل نشه

کسی درد زنو نشنید، نفهمید، نگاه نکرد ولی همه صدای فریاد زنو شنیدن، دیدن، تماشا کردن و سرزنش کردن

در طول تاریخ همینطوری بود 🙂

و عده ای هم که بهشون برخورده که بچه داری باید بمونی، اولا میخوان همه روش زندگی حقیر خودشونو در پیش بگیرن و تحت هر شرایطی هرچیزی رو تحمل کنن، دوما اتفاقا ایشون بهترین مادر هست که نتونست رابطه ای رو که به پدر اون بچه ذره ای علاقه نداره ادامه بده و روز به روز افسرده تر بشه

اون مرد پدر خوبیه، استارتر هم مادر خوبیه و در نهایت اون بچه هیچوقت آسیب نمیبینه و حتی ممکنه از بچه های خیلی دیگه که به زور تو زندگی موندن خوشبخت تر و روان سالم تری داشته باشه 🤝🏾🤍

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

< تیکر آرزوها >🌝🌌 𝗜 𝗮𝗺 𝗮 𝗰𝗵𝗶𝗹𝗱 𝗼𝗳 𝗲𝗻𝗱𝗹𝗲𝘀𝘀 𝗯𝗲𝗶𝗻𝗴, 𝗻𝗼𝘁 𝗼𝗳 𝗺𝗼𝗺𝗲𝗻𝘁𝘀 🪐 حیوانات دوستان من هستند، من دوستانم را نمی خورم 🐑🐄🐔🐥🐟🐚🐙 (: - برنارد شاو 🌱

وای من یه داستان واقعی خوندم از یه دختر خوشگل که شوهرش زشت بود بعدش عاشق یه پسره شد و با داشتن دو تا ...

بچه های شوهر اولش دختر بودن یا پسر