2777
2789
عنوان

بالاخره بعد شش سال اراده کردم و به قصد طلاق اومدم خونه مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 127040 بازدید | 1494 پست
عزیز جان شما بگو زندگیش از ۹۰ درصد بهتر باشه وقتی اسی توش عذاب بکشه چه فایده؟الان من به شما بگم زندگ ...

حرف شما درسته ولی تا قبل اینکه بچه دار میشد.الان اون بچه نیاز به پدر و مادر داره.اسی تصمیم گرفته یه فرشته رو زمینی کنه پس مسئوله در قبالش.خودش شوهرشو انتخاب کرده پس مسئولیت انتخابشو بپذیره

من زن ستیزم وقتی میبینم بعضی زنا ذره ای عاطفه ندارن نسبت به بچه هاشون و بی دلیل میخوان طلاق بگیرنکل ...

به اون بچه بیشتر ظلم میشه ار بین تنفر مادرش و عشق پدرش گیر کنه

هرروز از مادرش بشنوه از پدرش متنفره و از پدرش بشنوه عاشق مادرشه

بچه خیال و فکر رهاش نمیکنه و مادرش توقع داره سمت اون باشه و پدرشم میخواد پیش اون باشه

مسئولیت بچه با دوتاشونه نه فقط مادر.مادر خود به خود باردار نشده

درختان زاگرس ایستاده جان میدهند

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من زن ستیزم وقتی میبینم بعضی زنا ذره ای عاطفه ندارن نسبت به بچه هاشون و بی دلیل میخوان طلاق بگیرنکل ...

نمی دونم چرا بعضی خانوما انتظار دارن در هر شرایطی طرفدار هم جنسمون باشیم حتی اگه زور بگه

و الا آسمون رو میزارن زن ستیز!!

حرف من اینه اگه چنین چیزی از طرف مرد هم می پذیرند اوکی حرفشون قبوله

اما اگه فقط به خانوما اجازه ی چنین تنفر و حقی رو میدن

ولی اگه مردی تاپیک بزنه که زنم خوبه همه چیز تمومه ولی ازش متنفرم چون به زور برام گرفتنش

اون مرد رو به رگبار می بندند این دیگه نهایت انسانیت ستیزیه

زن ستیز بودن پیشکش

حرف شما به شرطی درسته که اگه این تاپیک واسه یه مرد هم بود همینقدر روشنفکرانه نظر میدادییعنی یه آقایی ...

الان شما دنبال چی میگردی خانم؟

اره اگر پسری 16 سالش بود و زنش ازش چندین سال بزرگتر بود و به زور ازدواج کرده بود همینو میگفتم

تهش اگر به خیانت ختم بشه همین شماها میگید خب جدا میشدی اگر ازش متنفر بودییی

نمی دونم چرا بعضی خانوما انتظار دارن در هر شرایطی طرفدار هم جنسمون باشیم حتی اگه زور بگهو الا آسمون ...

الان مردی تاپیک نزده که بخوام تصمیم بگیرم

و بله برای یه مرد هم همینو میگفتم

رماله که

بله

اونم چه رمالی

رمالی که عضو هیات علمی دانشگاه هست و دوره های تخصصی تو خارج از کشور گذرونده و چندین عالم ربانی استاد اخلاقش بودن و الآنم کلی دانشجو زیر دستش دارن روانشناسی یاد میگیرن!!!

خیلی ها گفتن طلاق نگیر ولی من میگم بگیر چون تو به اون آقا گفتی که دوستش نداری و اون با اینکه میدونست ازدواج کرد ازدواج اجباری عواقب اش این میشه ادم باید در کنار کسی باشه که روح و روان اش رو بهم نریزه ۶ سال هم سن کمی نیست بچه ات هم پسر هست و پسر ها مستقل تر هستن اون آقا خوب هم باشه ظاهرش و سن اش باب میلت نبود ولی بدون آینده ی بعد طلاق هم وحشتناک هست به وعده های الکی دیگران دل خوش نکن کمتر کسی میاد یه زن بچه دار رو میگیره و مورد ها وحشتناک میاد سمت ات که سن بالا و...که شاید خیلی پشیمون شی واسه طلاق ات روز اول باید فکراتو میکردی

به اون بچه بیشتر ظلم میشه ار بین تنفر مادرش و عشق پدرش گیر کنههرروز از مادرش بشنوه از پدرش متنفره و ...

داره اعتراف میکنه طرف همسر خوب و پدر خوبیه

برعکس بود یه مرد میگفت زنم خوبه ولی ازش متنفرم هم همینا رو میگفتی؟

داره اعتراف میکنه طرف همسر خوب و پدر خوبیهبرعکس بود یه مرد میگفت زنم خوبه ولی ازش متنفرم هم همینا رو ...

یه سوال ازت بپرسم؟

اگر یه روز این خانم تاپیک بزنه بگه بخاطر تنفر از شوهرم بهش مجبور شدم خیانت کنم شما چی میگید بهش؟

شاید پدر و همسر خوبی باشه ولی هیچ علاقه ای نیست....