2777
2789
عنوان

بالاخره بعد شش سال اراده کردم و به قصد طلاق اومدم خونه مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 132207 بازدید | 1677 پست

هیچ ربطی هم به پسرعموشون نداره به نظرم

اصلا داشته باشه

وقتی میبینه نمیتونه با شوهرش زندگی کنه و تا این حد ازش متنفره اگر بره جدا شه با هرکی که میخواد یا اصا با پسرعموش ازدواج کنه

مهم خوشحا شدنه خودشه

بچت هم باید مسئولیتش رو خودت و شوهرت باهم بگیرید و نزارید بخاطر شما دوتا عذاب بکشه

درختان زاگرس ایستاده جان میدهند

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه فقط خواستم به اسی بگم زندگیش از خیلیا بهتره از جمله خودم. سرم بره زندگی و بچمو ول نمیکنم من خواست ...

عزیز جان شما بگو زندگیش از ۹۰ درصد بهتر باشه وقتی اسی توش عذاب بکشه چه فایده؟

الان من به شما بگم زندگیت از من بهتره سختی های زندگیت ناپدید میشه؟

🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.

منظورم به اینه دختر ۱۶ ساله تو این دوره و زمونه میتونست با شلوغ بازی و اینا نذاره شوهرش بدن

عزیز جان شما خانواده بد ندیدی تازه اسی رو ۸ سال پیش شوهر دادن

🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.

خدای من از شستن گناه بقیه خسته نمیشید؟یک عده برای حمله به استارتر گیر دادن به تاپیکی که توش واضحا گف ...

اینم گفته که اگه با پسر عموم ازدواج میکردم خوشبخت تر میشدم

بعضی ها اینجورین لازم نیست فکر بد کنن همین که مقایسع میکنن که اگه با یکی دیگه ازدواج میکردم بهتر بود باعث سرد شدنشون میشه

خانما انقدر زن ستیز نباشید چرا شماها این شکلی هستید؟11 سال کم اختلاف سنیه؟کم به زنا ظلم میشه اخه؟متا ...

من زن ستیزم وقتی میبینم بعضی زنا ذره ای عاطفه ندارن نسبت به بچه هاشون و بی دلیل میخوان طلاق بگیرن

کل تاپیک فقط گفته متنفرم هیچ عیبی از شوهرش نگفته

هیچ ربطی هم به پسرعموشون نداره به نظرماصلا داشته باشه وقتی میبینه نمیتونه با شوهرش زندگی کنه و تا ای ...

حرف شما به شرطی درسته که اگه این تاپیک واسه یه مرد هم بود همینقدر روشنفکرانه نظر میدادی

یعنی یه آقایی بیاد بگه زنمو دوست ندارم به زور برام گرفتنش

دخترعمومو دوست دارم از زنم متنفرم می خوام ولش کنم برم و جدا شم چون از اولم خانوادم به زور منو نشوندند پای سفره عقد!

چون وقتی زجه زدم گفتم نمیخوامت گوش نمیداد مرد خوب دختری که از خودش ۱۱ سال کوچیک تره هست و نمیگیره

یازده سال زیاد هم نیست. افکارت رو مثبت کن. بخاطر بچه ات باید بیشتر صبوری کنی. هر کدوم از ما هم مشکلات زیادی داریم ولی باید صبور باشیم.