2777
2789
عنوان

بالاخره بعد شش سال اراده کردم و به قصد طلاق اومدم خونه مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 132207 بازدید | 1677 پست
خب زودتر میرفته برا طلاق قبل بچه. تو این شش سال

اسی همین الان هم سنی نداره تازه ۲۴ سالشه و خیلی شجاع بوده که تونسته به عنوان کسی که تحت کرومینگ قرار گرفته خودش رو جمع کن الان هم که باباش مرده تو خونه ناراحتی نداره در آمد هم داره میتون بچه اش رو نگه داره

🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.

اینجا ی تاپیک زدم پر بازدید شد همه میگفتن باید بری روانشناس ۷ جلسه رفتم و ذره ای فایده نداشت

اسی فکر کردی بقیه زندگیشون گل و بلبله چن تا تو فامیل خودم هستن اینقدر عاشق بودن خونوادشون تهدید کردن خودکشی میکنن تا به عشقشون رسیدن الان بعد ده دوازده سال از عشق هیچ خبری نیس تازه یکیشون یک سال تو پروسه طلاق بود همه چی رو بخشبد از مهریه و خونه دراین حد از زندگی با شوهرش تنفر داشت اخر هم بخاطر بچش برگشت البته زندگی نیس کلا توطلاق عاطفی هستن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

الهی بمیرم

خدانکنه نازنینم

خواستم بگم قدر زندگیتو بدون بخدا کم میشه کسی رضایت کامل از زندگیش داشته باشه هممون یه جورایی گیر کردیم تو زندگیامون که اگ به عقب برگردیم جور دیگه تصمیم میگیریم ولی خب شدنی نیست

این آخرین کا منت منه عزیزم لطفا حتما قبلش پیش مشاور برو بعدم طلاق توی ایران خیلی سخته برای یه زن برچسب های زیادی میخوره بعد طلاقم سختیهای زیادی هست مخصوصا توی ایران که واقعا زنان مطلقه هیچ حمایتی از خانواده و جامعه نمیشن حتما برای این موضوع پیش مشاور برو نه اینکه مشکلت رو بخای در نی نی سایت از دیگران نظر بپرسی

این آخرین کا منت منه عزیزم لطفا حتما قبلش پیش مشاور برو بعدم طلاق توی ایران خیلی سخته برای یه زن برچ ...

منم با کامنت ایشون موافقم

یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بی‌انتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...
از قبل خواستگاری متنفر بودم

پس چرا زنش شدی؟و بدترازاون چرا بچه دار شدی؟ایقد خودخواه نباش درمقابل بچت مسوولیت داری. درضمن فک کردی بیرون خبریه؟؟فقط یه عالمه گرگ گشنه ریختن منتظر. میتونم بگم ۷۰_۸۰ درصد خانما شایدم بیشتر، عشقی به همسرشون ندارن یا متنفرن اما وقتی طرف خوب باشه و پای بچه وسط باشه نباید جدا شد...شاید از حرفام ناراحت بشی ولی واقعیته

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚
بعضی وقتا میگم بیشعوری و خریت کردم🙂

دیر شده ولی پای بچه ات وایستا و فکر نکن اینکه به اجبار با شوهرت زندگی کنی یعنی بچه ات خوبه گاهی اوقات ممکن بهترین راه برای سلامت روان بچه گرفتنش و دور شدن از محیط تنش زا باشه

و لطفا اصلا خونه نشین نشو که درامدت رو از دست بدی

تقریبا همه کامنتهارو خوندم کاری به استارتر و مشکلش ندارم چون زندگی مشترک چندین بعد داره و فقط با گفتن یکی دو مورد نمیشه قضاوت و راهنمایی درست کرد

خانمها سعی کردن هم راهنمایی کنن هم ایشونو به زندگی دلگرم کنن و یه تلنگری بهش بزنن ولی واقعا تنها چیزی که من تو ۹۹ درصد کامنتها دیدم سطح فکر پایین و طرز فکر خاله خان باجی بود چقدر جنس زن رو ذلیل و بی ارزش کردین

یکی میگه فامیلم طلاق گرفته پشیمونه میگه حاضر بودم اونجاشو بشورم قبولم کنه یکی میگه هزاران زن له له میزنن یبار بشنون دوست دارم یکی میگه فلانی طلاق گرف مرد ۷۰ ساله خواستگارشه وووووو

فقط خواستم بگم حالا میدونم چرا مردای بی ارزش و بی هنر جامعه ما انقدر خودشونو دست بالا میگیرن و زنارو بی ارزش میدونن

جالب اینجاس کاربرای سایت دهه ۶۰ و ۷۰ و ۸۰ هستن نه مادربزرگامون

واقعا متاسفمممم

نمیخوام ناراحتت کنم ولی مطمئن باش بعد ۷ سالگی بچه رو ازت میگیره

نگو مطمئنی که نمیگیره چون قطعا میگیره

حرفایی که بهت زده بخاطر دلگرمیت بوده الان اون بچه از تو براش مهمتره و اگه ببینه راهی برای برگشتت به زندگی نمیذاری قطعا بچه رو میگیره

اون بچه هم زیر دست نامادری بزرگ میشه

هرروزم مجبوری بعد جدایی شوهرو ببینی چون هم حق توعه بچه رو ببینی هم حق اونه

خسته و دلشکسته...

دخترای ۱۶ ساله والا ترسناک ترن از زن ۳۰ ساله

خب؟الان چه ربطی به شوهر عوضی اسی داره که ۳۰ سالگی با بجه ۱۶ ساله به زور ازدواج کرد؟