2777
2789
عنوان

بالاخره بعد شش سال اراده کردم و به قصد طلاق اومدم خونه مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 141430 بازدید | 1708 پست
شوهرش یه چن وقت بیمحلش کنه درست میشهوقتی دید تو خونه پدر هیچ خبری نیست و بعد طلاق ممکنه هزارتا انگ ب ...

به درک . تنها بمونه بهتره تا کنار مردی باشه که هیچ احساسی بهش نداره. تا این مردا باشن دست رو دختر شونزده ساله کوچیک نذارن. الآنم خیلی جوونه کلی موقعیت داره . اصلا تنها بمونه بدون مسئولیت بهتره.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلم برای شوهرت و فرزندت سوخت که دارن تاوان اشتباه خانوادت رو میدن

قاتل رایان قاسمیان کسی که فرصت پیدا کنه بچه من و تورو هم میکشه پس لطفا مثل شنگول منگول در رو روی آقا گرگ باز نکن عزیزم🙏

برگرددسر زندگیتفکر میکنی الان ماها خیلی همسرامونودوست داریم؟دوست داشتن ماله همون ۶ ماهه اوله بعده ۶ ...

چقدر من زن خوبی بودم برای شوهرم و قدرم رو ندونست!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
دلم برای شوهرت و فرزندت سوخت که دارن تاوان اشتباه خانوادت رو میدن

شوهرش؟؟؟؟؟؟؟؟

بابا چرا نمیفهمین طرف هزار بار گفته من ازت بدم میاد نه که گولش بزنه ولی اون به هیچ جاش نگرفته

مگه غیر از اینکه زور بوده چه دلسوزییییی

خداشاهده عجیبه انقد زن ستیزی اون مردم مقصره

مگه محبت زوریه؟؟

چون وقتی زجه زدم گفتم نمیخوامت گوش نمیداد مرد خوب دختری که از خودش ۱۱ سال کوچیک تره هست و نمیگیره

من شوهرم ۱۲ سال بزرگتره یعنی چون منو گرفته بده!معیارخوبو بد بودنت اینه؟

خب باشه اصلا خانوادش بزور اینو بهش دادن اوکی چرا مراقب نبوده تو این وضعیت بچه دار نشه الان به این فک ...

شوهری که رفته خواسنگاری دختره که زجه زده گفته نمیخوامت ولی براش مهم نبوده و بزور باهاش ازدواج کرده بنظرتون بچه خواستن یا نخواستن خانم براش مهمه ؟

قطعا اونکارم بزور انجام داده

چه بسا که من با این خانم صحبت کردم مشکل جنسی خم دارن و شوهره بزور رابطه میخواد

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

ناخواسته بود

الان اون بچه چه گناهی کرده بزار شد ۲ سالش تصمیم بگیر .اولش حتما برو مشاوره .

بعدشم سن چه ربطی داره من ۱۰ سال از شوهرم کوچیک ترم

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
بچه بوده شانزده ساله

واقعا چرا هی میگن بچه بوده عزیزم چه بچه ای

مطمئناا ی چی میدونسته شوهرش دادن دیگه

خو نمیرفت سر عقد میگفت نه زبونشو موش خورده بود

الان بچه ۵ ماهرو ول کرده؟

چراا چون متنفره واقعا فازش چیه متنفر بودی چطور حامله شدی

کلی راه برا جلوگیری بود

درکش نمیکنم امیدوارم پشیمون نشه

چون وقتی زجه زدم گفتم نمیخوامت گوش نمیداد مرد خوب دختری که از خودش ۱۱ سال کوچیک تره هست و نمیگیره

۱۱ سال زیاد نیست، خانوادت چرا مجبورت کردن؟

خانواده ات مجبورت کردن اما ادمای بدی نیستن، اونوقت مردی ک اومده تورو گرفته مرد بدیه

راستش بنظرم داستانت شخمی تخیلیه

بادا هم اکنون ذهن و تنم.. از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️

از تاپیک هات متوجه شدم بسیار آدم ناشکری هستی و به معنای واقعی خوشی زده زیر دلت هنوز معنی بدرفتاری و بی احترامی و سختی رو نفهمیدی ...و تا سرت هم به سنگ نخوره معنی حرف منو هم نمیفهمی....ولی امیدوارم اونموقع دیر نشده باشه....