2777
2789
عنوان

بالاخره بعد شش سال اراده کردم و به قصد طلاق اومدم خونه مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 132207 بازدید | 1682 پست
علت تنفرتون چیه؟بی دلیل که به اینجا نرسیدی؟

از این ادما زیاد دیدم ، الکی اسم اجبار و دوست نداشتن و ... رو میاره که مظلوم نمایی کنه . علتش اینکه جوونی نکرده و دوراشو نزده الان میخواد جدا بشه و بره دوراشو بزنه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مرض داشتم

ازدواج و بچه دار شدن اینطور نیست که یهو بگی نمیخوام...

آینده اون بچه ۵ ماهه رو خراب نکن....

حداقل چند سال بذار بچه سایه مادر و پدر با هم بالا سرش باشه...

خودخواه نباش...

مادر شدن ذاتش فداکاری هست

...(در برابر حوادث سخت زندگى) از صبر و نماز کمک بگیرید، همانا خداوند با صابران است (۱۵۳ بقره)

از قبل خواستگاری متنفر بودم

تاپیک زدی به تازگی فهمیدی پسر عموت از بچگی عاشق ات بوده و مجرد هست...

به این فکر نکن طلاق بگیری اون میاد خواستگاری ات...

پسر عموت هم حق اش هست با یک دختر که سابقه ازدواج نداشته ازدواج کنه نه با یک زن بچه دار که بچه داره و سابقه بارداری داشته

هیچ کس جای شوهرت رو نمیتونه بگیره چه برای خودت که چه بچه ات...

برگرد سر زندگی ات

...(در برابر حوادث سخت زندگى) از صبر و نماز کمک بگیرید، همانا خداوند با صابران است (۱۵۳ بقره)

یکی دقیقا مثل شما و موقعیت شما در نزدیکان ما بود وقتی جدا شد بازم کلی خواستگار داشت خودش گفت اینبار خودم انتخاب میکنم

بچه اشم برای برای خودش برداشت .

ازدواج کرد ولی میگفت بزرگترین اشتباه عمرم کردم که جدا شدم .میگفت شوهر اولم چقدر خوب بود من ناشکری میکردم .میگفت هر بار توی صورت بچه ام نگاه میکنم عذاب وجدان رهام نمیکنم .تازه به یک موقعیت خوب ازدواج کرد

هیچکس هیچکس برای فرزندت پدر خودش نمیشه

مردها خیلی راحت فراموش میکنن ولی زنها اینطوری نیستن .

خواهش میکنم جدا نشو بشین زندگیت کن بیرون بهشتی وجود نداره .همون خونه خودت را با وجود پسر و شوهرت بهشت کن .مطمئن باش خدا دوست داشته همچین مرد خوبی و خانواده شوهر خوبی سر راحت قرار داده .

تو نمیدونی شوهر بد چه عذابی به آدم میده خانواده شوهر سمی چقدر روی روان آدم اثر میزاره و آدم پیر میکنه .

جدا شدن هم خودش کلی درد سر و حرف بی ربط بقیه آدم پریشون میکنه

ما یک آشنایی دیگه داشتیم اونم جدا شد که با بچه اش تنها زندگی کنه ولی خدا میدونه اینقدر حرف مفت پشت سرش میزدند با کلی درآمد اومد زن دوم شد تو خوابشم نمیدید حاضر باشه زن دوم بشه بعد مرد فقط اسمش توی شناسنامه هم هست نه خرجش میده نه بهش سر میزنه این خانم میگه اشکال نداره فقط اسمش توی شناسنامه ام باشه حرف مفت دنبالم نباشه .جالبه همین خانمه هم میگفت جدا شدن از شوهر اولم اشتباه محض بود .

عزیزم به بختت پشت پا نزن .فقط برای رضای خدا نوشتم

هزار بار میاد دم در ب آن همین این طور می کنی یه تیپا میزد از خونه مینداختت بیرون التماسشو می کردی قبل ازدواج قبل بچه دار شدن باید فکر می کردی شوهرت چه گناهی کرده

از این ادما زیاد دیدم ، الکی اسم اجبار و دوست نداشتن و ... رو میاره که مظلوم نمایی کنه . علتش اینکه ...

من تازه صفحه ۶ رسیدم و تا اینجا حق باهاشه چون ۱۶ سالگی طبق گفته خودش به زور شوهرش دادن و حتی یکی رو دیدم میگفت مگه ماها شوهرمون رو دوست داریم که موندیم انگار بقیه چون خودشون تو زندگی بی عشق و از سر اجبارن خیلی بد جبهه گرفتن

🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.

لابد شوهرش هم همچون کیسی رو میخواسته بچه میخواسته که نازش رو بکشه

نمیدونم ،زیاد در جریان نبودم که اولویتهای برادرشوهرم وخانمش برای ازدواج چی بود ، ولی الان که میبینم فاصله سنیشون توی رابطشون تاثیر منفی نزاشته

میشه یه صلوات برای سلامتی امام زمان بفرستی. مرسی   
جاری من که ۱۵ سال از شوهرش کوچیکتره اون چی بگه ، الان جاریم ۱۷ سالشه ، شوهرش ۳۲.والا انقدر عشوه و اد ...

ولی اگه بهش فکر کنید خیلی ناراحت کننده است که بچه ۱۷ ساله با یک مرد ۳۲ ساله تو رابطه است دختری که حتی همین الان حق رای نداره و مدرسه میره حالا شاید بگید خودش خواسته که باز برمیگرده به تربیت بد خانواده که فکر شوهر داری از قبل باهاش بوده که الان ازدواج کرده

🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.

اسی فکر نکن طلاق بگیری با یه بچه خواستگار برات صف کشیده

فکر نکن مرد بهتر از اون گیرت میاد

فکر نکن خوشبخت میشی

از زندگی چی میخوای؟

.لعنت به اینستا و یه سری جوامع اجتماعی و روانشناسی ها و عقاید زرد که باعث از هم پاشیدن زندگی ها میشن.

تو مسئول یه بچه معصوم ۵ماهه هستی که میخوای توپ فوتبالش کنی و شوت کنی از این خونه به اون خونه

یا میخوای برای همیشه از نعمت پدر یا مادر محرومش کنی.شوهرت مشکل خاصی نداره..اهش دامنتو میگیره

فقط 33 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجون مراقب بچه هام باش❤💗💖