2777
2789
عنوان

بالاخره بعد شش سال اراده کردم و به قصد طلاق اومدم خونه مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 132207 بازدید | 1677 پست

ازش متنفر بودی ازدواج کردی که هیچی بچه دار هم شدی؟؟؟؟

چقد خودخواهید ،اون بچه از پدر مادرش عشق میخاد ن نفرت

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

کاش بیشتر فک کنی اینقدر زندگی های سختی هست که مادرها بخاطر بچه هاشون موندنمن یک سال ازت کوچکترم خیلی ...

چقدر ناراحت شدم براتون قلبم شکست منم تقریبا تو موقعیت شمام💔 با این تفاوت که میگه غلط کردم و دست برنمیداره

خیلی بده امیدوارم خیلی خوب خدا حوابشونو بده

شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم مارا به سخت جانی خود این گمان نبود...🩶

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کاش بیشتر فک کنی اینقدر زندگی های سختی هست که مادرها بخاطر بچه هاشون موندنمن یک سال ازت کوچکترم خیلی ...

وای چقدر دلم به دزد اومد از شرح حالت خواهر قشنگم چقد صبورچقد فهمیم چقد با درایت خدا جواب این فداکاری ها ودل مهربونت را بده چه حکمتی هست چرا هر کی مهربونه گیر یه آدم بد میافته برام سواله هرچی زن بساز زندگی کن فداکار خوب دیدم اکثرا همسر بد گیرشون آمده عزیزم خدا جواب این فداکاری هات را میده شک نکن همینکه داری تحمل میکنی بخاطر مادرت اینا طلاق نگرفتی خدا برات با بچه هات جبران میکنه

عزیزدلم خوردش نکردیم..بخدا دایی عمومادربزرگ پدربزرگ نگهداربچه ی کسی نیستن...هزینه ها بالاس باید بره ...

خب میگه میتونه خرجشو بده

چرا اینجا تا یکی از مشکلاتش با شوهرش میگه ولی شرایط طلاق نداره سریع میگین طلاق بعد یکی دیگه ک مشکل زندگیشو میدونه و واقعا خواستش طلاقه میخواین ب زور بشونین سر زندگیش

اگه امضامو دیدی یه صلوات ب نیت قبول شدن تو رشته مورد علاقم بفرست🥲🎀

اگه قرار باشه به خاطر قیافه فقط طلاق بگیرن که الان نصف مردم جهان باید طلاق بگیرناصلا دلیل قانع کننده ...

نه عزیز بحث قیاقه نیس وقتی از یکی خوشت نیاد نمیاد من تجربه کردم طرف دنیارو ب پاممیریخت اومد خواستگاریم ولی من ازش بدممیومد بی دلیل میدونستم هیچوقت دیدم بهش عوض نمیشه از همه چیش متنفر بودم اسی هم همینه

بخاطر قیافه عزیزم؟

نه عزیز بحث قیاقه نیس وقتی از یکی خوشت نیاد نمیاد من تجربه کردم طرف دنیارو ب پاممیریخت اومد خواستگاریم ولی من ازش بدممیومد بی دلیل میدونستم هیچوقت دیدم بهش عوض نمیشه از همه چیش متنفر بودم اسی هم همینه

استارتر فک میکنه بعد طلاق خاطر خواه ها صف کشیدن براش نمی دونه همین شوهرشو باید بزاره رو سرش حلوا حلو ...

چی بگم والا

یه حرفی هست که میگم تا طلارو از دست ندی نمیفهمی جه جواهری بودی

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

بچه ها به نظر من دیگه این آدمو نصیحت نکنید، برید تمام مطالبشو بخونید...یکی میاد خونشو تمیز میکنه طرف عین ملکه ها باهاش رفتار میکنه...الانم عاشق پسرعموی بیشرفش شده که با وجود داشتن شوهر و بچه بهش نظر داره...البته فقط نظر داره چون اینقدر هول و پست هست که ندیده این شوهر و بچه داره بهش ابراز علاقه کرده، جاشو از شوهر بدبختش جدا کرده ، چندتام که سقط داشته با کاندوم های پاره...شدیدا روانپزشک لازمه...من دیگه اعصابم نمیکشه شما هر چی میخواین بگین به این آدم خوشی زده زیر دلش

لیاقت تو یه عوضی مثل شوهر منه

من نمیدونم چرا ادمای عوضی سر راه ادمای خوب قرار میگیرن

خب هرکی بره با جفت خودش

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76 آبان 1404.....  هدف اول: 70  ....... هدف دوم: 68  .......  هدف سوم: 66  ....... هدف چهارم: 64 ......  هدف پنجم: 62 ......  هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ......  هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 .....  هدف یازدهم: ۵۴ .....  هدف دوازدهم: 53 .....  هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51

خب میگه میتونه خرجشو بده چرا اینجا تا یکی از مشکلاتش با شوهرش میگه ولی شرایط طلاق نداره سریع میگین ط ...

من هیچوقت نگفتم طلاق عزیزم امابافکربره جلو....الان ممکنه افسردگی بعاززایمان داشته باشه بیشتر روش تاثیرگذاشته باشه من زندگیم انقدرپیچ وخم داره نسخه یک طلاق نمیدم به کسی...امااولش بامشاورمشورت کنه بهتره