2777
2789
عنوان

بالاخره بعد شش سال اراده کردم و به قصد طلاق اومدم خونه مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 132207 بازدید | 1663 پست

جواب دل اون شوهرت و بچت رو چطور میخوای بدی کاش بعد ازدواج جدا میشدی نه شوهرتون وابسته میکردی نه به موجود بیگناه رو بدبخت

مطمئنم افسردگی زایمانم داری برو دنبال درمان بعد تصمیم بگیر

خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن

جالبه خیلی تاریخ ۱۴٠۴/۸/۳٠تاپیک زدی که پسرعموت به مادرت اعتراف کرد که شمارو دوست داشته بعد تو الان به فکر طلاق افتادی

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عذاب میکشم بخدا نفس کشیدنش برام مصیبته بهم دست میزنه حالم بد میشه

چهره ی زشتی داره؟ اندامش زشته؟

چونکه میگی ۱۱ سال ینی ۳۵ سالشه آخه زیاد نیست سنش الان که مد شده دخترا دنبال این سنی هستن مرد پخته جذاب تره ک

هیچوقت ازدواج زوری رو درک نمیکنم ، کسی شاتگان میذاره رو سرتون و مجبورتون میکنه بله بگید ؟تو مرحله بچه دار شدن هم شاتگان رو سرتون بود ؟ شاید بگید قضاوت نکن ولی یه سری چیزا رو نمیشه قضاوت نکرد! یه بچه معصوم چه گناهی کرده که بازیچه چند تا بزرگسال نادان بشه

نمیدونم چرا از رفتارش متنفری وقت ندارم کل تاپیک رو بخونم

نمیگم به خاطر بچه بمون و بساز نمیگم طلاق بگیر نمیگم طلاق نگیر.... فقط به عنوان کسی که تازه زایمان کرده و هورمون هاش شدید ریخت به هم و اوضاع روحی خوبی نداره ازت میخوام تصمیمی که توی شش سال نگرفتی الان هم نگیر🌼 یکم صبر کن 🌼یه جانماز پهن کن🌼 متوسل شو به امام زمان باهاش درد دل کن 🌼اگر میتونی نماز امام زمان بخون🌼 بذار حالت قشنگ خوب بشه🌼 اگر میتونی یه سفر برو مشهد🌼 از امام رضا خواهش کن یا دلت رو راضی کنه بهش یا کمکت کنه تمومش کنی 🥀🥺

که ان شاءالله هرچی خیر و صلاحت هست پیش بیاد💜

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼
برگرددسر زندگیتفکر میکنی الان ماها خیلی همسرامونودوست داریم؟دوست داشتن ماله همون ۶ ماهه اوله بعده ۶ ...

این واقعا تو زندگی متاهلیه؟ یعنی وافعا تو ۶ ماه اول گل و بلبله بعد عادی و حتی ممکنه از عادی هم کمتر بشه؟

حتی اگر کسی با خیانت بره سمت نفر سوم و اون نفر سوم رو بگیره باز بعد ۶ ماه عادی میشه براش؟

ازش جدا شو لیاقت اون مرد و بچه زنی هست ک قدرشونو بدونه

💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅

چون وقتی زجه زدم گفتم نمیخوامت گوش نمیداد مرد خوب دختری که از خودش ۱۱ سال کوچیک تره هست و نمیگیره

چرا نمگیره؟! الان که مد شده اصلا همه با اختلاف سنی ازدواج میکنن . ۱۰، ۱۲ سال خیلی هم زیاد نیس

الهی مرا هزار امید است و  هر هزار تویی   

اگه از هیکلش بدت میاد بفرست بره باشگاه

از تیپش بدت میاد خودت براش لباس بخر

و خیلی کارای دیگه ک خودت دوس داری ازش بخواه انجام بده

ک با چیزایی ک از شوهرت تعریف کردی مطمئنا نه نمیگه

برای کامل شدن جسم خیلی کارا میشه کرد اما اخلاق بد رو نمیتونی درست کنی

در ضمن درصد خیلی بالایی وجود داره که بچت شبیه باباش بشه یعنی از اون هم بدت میاد ؟

شازده کوچولو👶: شنیدم ادما از دور قشنگن،از چقدر دور؟  روباه🦊:از خیلی دور یعنی جایی که اصلا نبینیشون:) ️
مشکل همسرتون چیه؟ کار نداره؟ خیانت میکنه ؟ دست بزن داره؟ بددهنه؟ اگه هیچ کدوم اینا نیست خوشی زده زیر ...

ازش همینارو پرسیدم گفت هیچکدوم از اینا نیست

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

عزیزم کا. ندوم رو سوراخ کرده ولی اسی خیالش راحت بوده که ...

گلم ایشون دو تا سقط داشتن

یک دختر بهاری که در حال رشد فردی و اجتماعی است .پذیرای کمک شما در مورد رشد انسان هستم