2777
2789
عنوان

بالاخره بعد شش سال اراده کردم و به قصد طلاق اومدم خونه مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 141430 بازدید | 1708 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم زندگی خودته هر جور صلاح میدونی،اما یکم به بچت فکر کن،من دوتا بچه کوچیک دارم بهت میگم،واقعا نقش پدر تو زندگی بچه خیلی پررنگ و مهم هست،اون طفلکی گناه داره

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
من میکم بعد اصلا ۱۲۰ سال عمر مادرت آیا برادراش همچنان ازش حمایت میکنن پشتش به کی گرمه اونم با زن برا ...

سهم خودمه

زن داداشم دوست صمیمی م هست

برام از خواهرم خواهر تره

وقتی بچه دار میشی ، دنیا ازت یه گروگان داره

من دیدم خود اشی به شدتتتت خوشگله ولی شوهرش ... اصلا نمیخورن بهم ، هر چقدم مرد خوبی باشه اسی حیفه چون ...

اگه قرار باشه به خاطر قیافه فقط طلاق بگیرن که الان نصف مردم جهان باید طلاق بگیرن

اصلا دلیل قانع کننده ایی واسه طلاق نیست اسی هم کور نبود چشم داشت

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

از قبل پول بود

بببین بچه جان من دارم نصیحتت میکنم، هیچ کس پدر خود بچت نمیشه، اون مرد بیچاره اگر دوستت داره این بلاهارو سرش نیار، دوست داری یکی بیاد توی زندگیت تو دوستش داشته باشی ولی اون نه؟ هیچ کس،بعد از طلاق خوشبخت تر نشده اونم با داشتن مردی که دوستش داشته و اون قدرشو ندونسته...بعد از طلاق همون برادرات و مادرتم میشن دشمنت

انقد از شوهرت بیزاری چراااا تو اون ۶ سال اراده نکردی طلاق بگیری قبل از اینکه یه طفل معصوم بدنیا بیاری ؟ حالا که بچه دار شدی تازه اراده پیدا کردیییییی؟😮😮😮.برعکس حالا که بچه دار شدی باید تلاش کنی زندگیتو بسازی نه اینکه خرابش کنی . عجببب

الهی مرا هزار امید است و  هر هزار تویی