2777
2789
عنوان

بالاخره بعد شش سال اراده کردم و به قصد طلاق اومدم خونه مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 132207 بازدید | 1684 پست
اسی سوال میپرسم جوابمو بده بدون هیچ دروغیشوهرت خیانتکار یا دست بزن داره یا تو رو توخونه زندونی کرده ...

هیچکدوم واقعا

وقتی بچه دار میشی ، دنیا ازت یه گروگان داره

مرض داشتم

واقعا هم مرض داری داشتی که یک بچه رو بخاطر خودخواهی خودت آوردی ب این دنیا .یعنی چی ازش متنفرم .متنفری بچه نمیوردی .متنفری ازدواج نمیکردی چاقو زیر گلوت نداشته بودن .زبون داشتی .اون بچه فردا بزرگ شه کلی آسیب می بینه بخاطر اینکه مادرش عاقل نبود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه تازه فوت نکرده

چند ساله

چرا همون موقع که فوت شد طلاق نگرفتی

مگه مشکل اصلی بابات نبود؟

چند ساله بابات مرده؟

یک دختر بهاری که در حال رشد فردی و اجتماعی است .پذیرای کمک شما در مورد رشد انسان هستم 
هیچکدوم واقعا

تو باید جواب اون بچه رو بدی که از حقوق عادیش داری منعش میکنی.

برو مشاور خوب حرف بزن فکر کن

اینقدر سریع تصمیم نگیر

۲۱ فروردین ۱۴۰۰💖                                                         ۳ مرداد ۱۴۰۲💙                                                             تمام زندگی من a & n

خب یکم بیشتر توضیح بده عزیزم قیافه و هیکلش چه مشکلی داره ؟ همینطور رفتارش؟ اداب معاشرت نداره؟ خسیسه؟ ...

من دیدم خود اشی به شدتتتت خوشگله ولی شوهرش ... اصلا نمیخورن بهم ، هر چقدم مرد خوبی باشه اسی حیفه چون این دو تا آدم همدیگه نیستن هم اسی حیفه برای شوهرش هم شوهرش برای اسی حیفه

اگه امضامو دیدی یه صلوات ب نیت قبول شدن تو رشته مورد علاقم بفرست🥲🎀

ولش کنین دیگههههه اینهمه بچه طلاق دارن زندگی میکنن خیلیاشونم خوشبختن زندگی با ادمی ک نمیخوای ینی ته ...

عزیزدلم خوردش نکردیم..بخدا دایی عمومادربزرگ پدربزرگ نگهداربچه ی کسی نیستن...هزینه ها بالاس باید بره سرکار هم بایدپدرباشه هم مادرببینه مشکل رابطشون چیه ریشه یابی کنه

ایشون به یه مال و منالی رسیده بعد از فوت باباش، فکر کرده خبریه، خوشی زده زیر دلش، یکیو میخواد که دوستش نداشته باشه، بیچاره اون بچه که مادرش تویی، بیچاره اون مرد که زنش تویی، همیشه همینجوریه مردهای خوب گیر یه همچین کسایی میفتن، نکمه عاشق یکی دیگه شدی؟؟ بشین سر خونه و زندگیت موقعی پشیمون میشی از این کازت که دیگه خیلی دیر شده، احتمالا خیلی بچه ای یا هنوز،بزرگ نشدی

هیچکدوم واقعا

پس بمون سرخونه زندگیت عاقل باش ادم باش بچت بعداز طلاق واقعا اذیت میشه نکن من خودم بچه طلاقم بخدا بی پدر سخته بچه طلاق بودن اینکه واسه یه بیرون رفتن باید از هزارن نفر باید اجازه بگیرم نکن نکن نکن طلاق نگیر

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

ایشون به یه مال و منالی رسیده بعد از فوت باباش، فکر کرده خبریه، خوشی زده زیر دلش، یکیو میخواد که دوس ...

از قبل پول بود

وقتی بچه دار میشی ، دنیا ازت یه گروگان داره