2777
2789
عنوان

بالاخره بعد شش سال اراده کردم و به قصد طلاق اومدم خونه مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 132207 بازدید | 1684 پست
اره ببین چقدر بده اگه نیش زبون زهریشو کوتاه میکرد به این روز نمیفتاد. ادم بلاخره خوبه یه سایه ای با ...

آره دیگه الان خودش قبول داره کجا ها اشتباه داشته....ولی دیگ فایده نداره شوهره نمیاد ....شوهره میگه الان آزاد شدم از دستت...

فک کن یه زن چقد باید بد دهن باشه که یه مرد رو ذله کنه و فراری بده...پس ظرافت زنانه کجا رفت

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم دختر خاله منم همین شد یکی از کاربرای سایت هم اینجا بش گفته بودن طلاق بگیر طلاق گرفته بود بشدت ...

خاک تو سرش که روی انگشت بقیه میچرخید این یعنی عقل نداشت و کابرا هر کدوم یه نسخه براش میپیچیدن

فکرمیکنن بعد طلاق گل و بلبله مهرو بگیریم بریم با دوستان اینور اونور

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

چون میدونم چجوری هستی منم ب شوهرم زیادی توجه و محبت کردم همه جوره دقیقا مثل تو رودل کرد

واقعا درست گفتید خوبی ک از حد بگذرد نادان خیال بد کند منم محبت زیادی ب شوهرم کردم هم بخاطر زندگیم هم آرامش زندگی هم بخاطر بچهام رودل شدیدی کرده آشغال

دختر خاله من گه کلا چندبار صبغه پسرای مجرد شد به امید ازدواج بخاطر اخلاق تند زبون دراز هیچ کدوم تحملش نکردن همسر اولش عین بت اونو میپرستید قدر ندونست عین پروانه دورش میچرخید بعصی واقعا کفران نعمت میکنن

ماهی رو هروقت از آب بگیری تازست

کاری که درسته رو انجام بده

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

آره دیگه الان خودش قبول داره کجا ها اشتباه داشته....ولی دیگ فایده نداره شوهره نمیاد ....شوهره میگه ا ...

با توجه به تاپیکای تا الان بنظرم بیشتر مقصر خانمان تو زندگی. همش در حال لج و لجبازین یه عده چشم و هم چشمی یه عده غر میزنن . یه عده بدون هیچی میگن اقاشوهر خانوادت بگو نیان یه عده میگن وظیفم نیس اشپزی کنم برو پیش مامانت بعضیا دعانویس میرن. یه کارایی میکنن

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

خاک تو سرش که روی انگشت بقیه میچرخید این یعنی عقل نداشت و کابرا هر کدوم یه نسخه براش میپیچیدن فکرمیک ...

بله بعضی حالا به زیبایی شون یا چی مغرور میشن اینجا تا یه کلمه میگی شوهرم سرفه کرد سریع میگن طلاق بگیر آخه طلاق برا چی مکروه ترین حلاله چون خدا چیری میدونسته گلی بی عیب خداست حالا گاهی بعضی مشکلات تحمل ناپذیره مجبوری ولی بخدا من میاممیبینم اینها چیز بزرگی نیست چالش ها همه جا هست نمیشه سریع طلاق گرقت گه زندکی را باید ساخت بعدم آدم تاجایی که میشه باید کوتاه بیاد تو کشور ماکه مردا اکثرا بیمار جنسی هستن باید آدم بسازه

بله بله اصلا

ببین امثال تو باید به مرد خیانتکار وزنباز ومعتاد ودزد ودست بزن دار گیرتون بیاد تا بفهمین مرد خوب یعنی چی

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

پیش من میمونهاره بابای بدی نیست

سلام اسی فقط اینجوری رفتارمیکنی چون داره دنبالت میدوه

بهت قول میدم اگه بره سراغ زن دیگه و سر فحش را بهت بگیره و بگه گمشو از زندگیم بیرون اونوقت میفهمی کی را از دست دادی

محبت زیادی که بهت کرد دلتو زد همین

کاش ازت رو برگردونه و مثل خودت رفتار کنه تا بفهمی چه بلایی سرش آوردی

ببین امثال تو باید به مرد خیانتکار وزنباز ومعتاد ودزد ودست بزن دار گیرتون بیاد تا بفهمین مرد خوب یعن ...

همه این چیزایی که گفتم تو ذات پدر من بود

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.