2777
2789
عنوان

بالاخره بعد شش سال اراده کردم و به قصد طلاق اومدم خونه مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 132207 بازدید | 1683 پست
یه بنده خدایی تقریبا ۵ماهی هست طلاق گرفته...با یه بچه...خونه و نفقه هم میگیره....ولی مثل چی پشیمونه. ...

عزیزم دختر خاله منم همین شد یکی از کاربرای سایت هم اینجا بش گفته بودن طلاق بگیر طلاق گرفته بود بشدت پشیمان بود آخه خبری نیست بعدش که با وضعیت مردای الان

باشه ناخواسته باردار شدي، سقط ميكردي!!!! با دوران بارداري ١٤-١٥ ماه صبر كردي الان يادت افتاده؟؟؟؟ تو ...

باردار شده که پسره رو اذیت کنه دیگه

بره خونه پدرش و اون بدبخت هم هر روز بیاد پشت در خونشون بخاطر اون طفل معصوم ،از این ترفندها زیاد دیدم

کسی که شوهرشو نمیخاد مگه این مدلی رفتار میکنه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نمیخام تهمت بزنم اما گمون میکنم کسی دیگه رو دوست داشتی یا داری،هرکسی از بیرون راهنمایت میکنه واسه بهم زدن زندگیت بدون دوستت نیست،مشخص هست کسی داره خیلی همسرتو بدتر از اون چیزی که هست جلوه میده و از احساسات نصبت به همسرت سواستفاده میکنه،

پسر تابستان.پسر مو مشکی.چشم سیاه🧿🔥 ،دختر بهار .دختر مو بور فرفری چشم رنگی🧿🍎

یه بنده خدایی تقریبا ۵ماهی هست طلاق گرفته...با یه بچه...خونه و نفقه هم میگیره....ولی مثل چی پشیمونه. ...

ببين طلاق اصلا چيز بدي نيست، من جدا شدم و بسيار هم از تصميمم راضي ام

منتهي مثل اسي نبودم

من ١٥ سال تحمل كردم و وقتي ديگه به آخر خط رسيدم و ديدم از اين مرد براي من شوهر نميشه، جدا شدم و دارم با دخترم زندگيمو ميكنم

اما اسي خيلي خيلي كم عقله، براي ايشون چه بمونه چه بره يكيه به نظر من

باردار شده که پسره رو اذیت کنه دیگه بره خونه پدرش و اون بدبخت هم هر روز بیاد پشت در خونشون بخاطر اون ...

واقعا متاسفم براش

و براي اون آقا خيلي ناراحتم، من كلا از مردجماعت بيزارم، اما اينجا به نظرم استثناعا به آقا خيلي بد ظلم شده

براي همين ميگيم نريد و با دختربچه ازدواج نكنيد!!!!!!

چقدر سرزنشش کردین اسی رو

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

ببين طلاق اصلا چيز بدي نيست، من جدا شدم و بسيار هم از تصميمم راضي اممنتهي مثل اسي نبودممن ١٥ سال تحم ...

به نظرمن اول باید تکلیفت با خودت روشن کنی....بعد بری سرموضوع طلاق ...اسی اگه شوهرش نمی خواست ۶ سال وقت داشت نه الان که بچه داره......

اتفاقا دوست منم بعد ۱۰ سال طلاق گرفت و بعدش یه ازدواج موفق کرد و الان بهترین زندگی رو داره حتی بایه پسر خونه به اصطلاح ازدواج کرد و الان آدم موفقی هست....ولی تو ده سال اصلا بچه دار نشد...ولی الان از این شوهرش یه دختر داره

اره ببین چقدر بده اگه نیش زبون زهریشو کوتاه میکرد به این روز نمیفتاد. ادم بلاخره خوبه یه سایه ای بالا سرش باشه اونم شوهرش تازه ازش بچه هم داشته باشه. هر چی هم باشه بهتر از الانش بود

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

وافعا نمیدکنم بعضیا انقددددد داخل نعمت هستن چرا انقد ناشکری میکنن

دوسش ندارم ازش خوشم نمیاد

نترس ماهایی که با عشق و چندین سال باهم بودن بهم دیگه رسیدیم الان همون حس تورو بهم دیگه داریم دوس داشتنی دیگه این وسط نیست فقط از روی وظیفه و گذران زندگی باهم بودیم حالا مشکلات خودشو خانوادش بماند

شوهر من مثلااااااا عاشق من بود الان چشم دیدن همدیگه رو نداریم من دو ساله ازش خواستمم به زبون هم اووردم که قدر نوک سوزن یکم بهم توجه کنه اونم دستش درد نکنه اصلا بهم حرفم گوش نمیکنه که بفهمه چه مشکلی دارم

سعی کن خوبیهاشو ببینی

هررررر مردی نمیاد زنی که بچه داره رو بخواد یا دوسش داشته باشه

اگرم ازدواج کنی با یه مرد مثلا مجرد آخرش میشی مثل فامیل ما که مرده با بچه زنه کنار نمیومد آخرش از اونم طلاق گرفت

چون از اولش تو مغزت انداختی که ازش خوشت نمیاد الانم طرز فکرت همونه

دختر عمویه منکه زندگی داشت همه ماها حسودی زندگیشو میکردیم پول عشق مسافرت لباس طلا جواهر همهههههه چی

گفت از شوهرم خوشم نمیاد به این بهونه طلاق گرفت

رفت زن یکی از فامیلاشون شد پسره هرررر روز می.ری.نه هیکلش بمااااند باید ننه بابایه طرفم نگه داره پرستاری کنه

از اون که بهتر نمیتونی شوهر کنی

والا ما که با عشق ازدواج کردیم آخرش نمیخواییم بهم دیگه نگا کنیم همیشه میگن با کسی ازدواج نکن که دوسش داری با کسی ازدواج کن که دوست داره تا بپرستت

شایدم خدا داره اونو عاقبت بخیر میکنه که از تو جدا شه شاید شوهر یکی شد که قدرشو بدونه

اره ببین چقدر بده اگه نیش زبون زهریشو کوتاه میکرد به این روز نمیفتاد. ادم بلاخره خوبه یه سایه ای با ...

دختر خاله منم عین چی پشیمون هست میگه حاضر بودم ببخشی فلان جاشو بشورم تا متو ببخشه زبون دراز فحاش الان شده عین موش سن بالا بیمار افسرده بدون خانواده