2777
2789
عنوان

بالاخره بعد شش سال اراده کردم و به قصد طلاق اومدم خونه مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 127040 بازدید | 1493 پست
با ک ا ن د و م بود

پشیپون میشی برگرد سرخونه زندگیت

بعد ۳ تا سقط واستفاده کلی دارو تو بارداری.درکمال ناامیدی به آرزوم رسیدم.خداااااااااای مهربونم همیشه شکرگذارتم بخاطر داشتن دلبرکم  👩‍👦خدایا مواظب پسرم باش و ان شاالله هیشکی تو آرزوی فرزند نمونه...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تبریک میگم برو خودتو بدبخت کن😂 بعد طلاقت هیشکی نگاتمنمیکنه مگر اینکه بخوان ازت سو استفاده کنن پرتت کنن یه گوشه🤣🤣🤣 حیف ادمایی که دل میبندن به آدم بی لیاقتی مثل تو😂😂😂 رفتی حامله شدی و زاییدی تازه یادت افتاده میخوای جدا شی اون بچه وقتی بزرگبشه انتقام زندگی ای که ازش گرفتی رو ازت میگیره

شما هم یادبگیر سرت تو لاک خودت باشه من باشما کاری نداشتم

اگه می دونستم شعورت در این حده که اصلا ریپلای نمی کردم

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو

امان از قضاوت،اکثرا قضاوت کردن

اما تو فقط ۱۶ سالت بوده،یه دختر که سراسر از احساس و ترس بودی،نمیدونم پدرت چه سالی فوت شده ولی ای کاش زودتر اقدام کرده بودی،اتفاقا من میگم شوهرت دوست نداره چون آدم کسی رو که دوست داره هرشب با رابطه اذیتش نمیکنه،خود شوهرت اگه دوست داشت باید زودتر به جدایی اقدام میکرد نه اینکه این همه زجرت بده،خیلی کاربرا از کارما گفتن ولی تو از اول گفتی که نمیخوای پس کارمایی نیست چون تو خودت آسیب دیدی،اسی درکت کردم با تمام وجود ،خدای پسرت هم بزرگه ،یه مسافرت برو،برای طلاق عجله نکن،مشاوره برو و بعدش با قاطعیت تصمیم بگیر

فقط یه جمله بهت میگم اگه برگشتی سر زندگیت تا تهش بمون با همسرت،دوباره بعد از یه بچه دیگه که با این پسرت میشن دوتابچه پشیمون نشو

یا ادامه بده یا تمومش کن

اگه تصمیمت به جدایی شد تکلیف ارثت هم کامل مشخص کن چون اگه بعد ۱۲۰ سال مادرت نباشه باید سرپای خودت باشی و امیدی به برادر نیست

امیدوارم عاقبت به خیر بشی عزیزدلم

یه روزی میفهمی زندگی با کسی که دوستت داره خیلی بهتره از زندگی با کسی که تو دوستش داری. اما اون روز خیلی دیره.

منم به زور ازدواج کردم. تمام این راهها رو رفتم اما الان خوشحال که موندم. بعد از طلاق شرایطت خیلی سخت میشه. خیلی. بخاطر بچه ت بمون و سعی کن از نو زندگیتو بسازی. از نو خودتو بسازی. ساخته میشه. بازسازی بهتره تا اینکه کلا خراب کنی. خراب کنی دیگه نمیتونی بسازی.

شوهر شما میتونه بره کلینیک زیبایی و چهره شو ارتقا بده و اینکارو میکنن و چهره شو متناسب با اندامش بسیار خوب در میارن ولی اونموقع با شما کاری نداره. کسی که سالها مورد توجه دخترها نبوده که شما ازش متنفر شدین حالا رفته دکون شده میاد تو خیابون اونقدر هستن که اونموقع به یک نفر قانع نیست مخصوصا که شما گذاشتین رفتین بدنبال تلافیه که به شما ارتباط نداره حتی زیبا بشه فقط خطایی که دارید بخاطر دلتون دارید یه بچه ناخواسته رو از بین میبرید میفرمایید

شما میفرمایین صدا ش نفرت دارین من مدرس صدا هستم. تمرینهایی رو داریم که صدا از همون اول تغییر میکنه خواننده نه 6 یا 12 ماه به فراخور حنجره فرد خواننده هم میشه چون صدا مانند اندامه که شما باشگاه میری و تغییر میکنه صدا هم همین طور. میشه تغیبر داد.