2777
2789
عنوان

بالاخره بعد شش سال اراده کردم و به قصد طلاق اومدم خونه مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 132207 بازدید | 1683 پست
چون وقتی زجه زدم گفتم نمیخوامت گوش نمیداد مرد خوب دختری که از خودش ۱۱ سال کوچیک تره هست و نمیگیره

من زنداداشم ۱۱ سال از داداشم بزرگه.هیچ مشکلی همندارن. شما از موقع خواستگاری نمیخواستی؟کاش همون اول جواب بله رو نمیدادی. بعد چرا بچه آوردید. الان با بچه سخت تر میشه

برگرددسر زندگیتفکر میکنی الان ماها خیلی همسرامونودوست داریم؟دوست داشتن ماله همون ۶ ماهه اوله بعده ۶ ...

دقیقا حرفات درست بود والا ما که همون ۶ماه اول هم دعوا داشتیم

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرض داشتم

یعنی چی ک مرض داشتی

اگ دوسش نداشتی چرا زنش شدی خانوادت ک الان میگن ۱۰روز بریم مسافرت با بچه نوزاد و بدون پدر مجبور ب ازدواجت کردن؟

چرا بچه دار شدی مگ بچه عروسکه. نمیخواستیش بچه دار نمیشدی . اون بچه چ گناهی کرده ک از الان بشه بچه طلاق ماس داده بشه بین شما دونفر

بعدم هردو ازدواج میکنید بچه میمونه کدوم طرف بره

اگ همسرتونو نمیخواین یا بده یا ب هردلیلی نمیتونید باهاس زندگی کنید ی بچه بی گناهو بدبخت نکنید

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

امثال شما حالم رو بد می کنید...وقتی بدون فکر بچه میارید و یکی دیگه رو بدبخت می کنید...وقتی به ادامه زندگی با کسی مطمئن نیستی اصلا نباید بچه بیاری، همه دنیا رو به مسخره بازی گرفتید.

چندین ساله که برام هیچی واقعی نیست، انگار همه چی تو توهمه....

برگرددسر زندگیتفکر میکنی الان ماها خیلی همسرامونودوست داریم؟دوست داشتن ماله همون ۶ ماهه اوله بعده ۶ ...

چ صریح گفتی

تلخه ولی عین واقعیته

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

خیلیا هستن اختلاف سنیشون اینقدره اگه تیپ نمیزنه خب بهش بگو به خودش برسه حتما تو دلت میره حالا خیلیا مثال زدن که طرف بی دلیل جدا شده پشیمون شده منم یکی میشناسم با دلیل جدا شد شوهرش خیلی دوست رفیق داشت زیاد نمیومد خونه و... زنه با دوتا بچه جدا شد رفت تو روستا پیش مادرش حالا بعد ۷.۸سال فهمیده اشتباه کرده پشیمون شده هرچیییی التماس میکنه شوهرش میگه نمیخامت دیگه همون اولاش انقدر شوهرش التماسش کرد قبول نکرد حالا برعکس شده هیچی دیگه با برادرش دعوا کرد از خونه مادرش بیرونش کردن حالا خونه کرایه کرده با پول مردم خوشت میاد کسی بخاد بهت صدقه بده؟واسه بچت خوشت میاد؟وقتی بابا نداشته باشه همین میشه بعدم شوهرت میره زن میگیره اصلا کار به تو که هیچ بچتم نمیخاد پدرشوهرم سالی یبار هم نمییاد خونمون دیدن دخترشم ۳سالع نرفته چون زنش نمیزاره حالا بچه تو هم فردا ممکنه همین بشه خدای نکرده

خاک تو سر تو و امثال تو غلط کردی بچه آوردی چقدر بی مسئولیتی اخه تو که بدت میاد از طرف این بچه گناه د ...

دایه مهربان تر از مادر مودب باش یکم این خانم به تو توهین نکرده زندگیش رو تعریف کرده