2777
2789
عنوان

بالاخره بعد شش سال اراده کردم و به قصد طلاق اومدم خونه مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 132207 بازدید | 1683 پست
تقریبا همه کامنتهارو خوندم کاری به استارتر و مشکلش ندارم چون زندگی مشترک چندین بعد داره و فقط با گفت ...

خوب واقعیت جامعه هست

وقتی تغییری ایجاد نشده بخصوص اونایی که بچه دارن

چرا الکی حرف بزنیم

اسی همین الان هم سنی نداره تازه ۲۴ سالشه و خیلی شجاع بوده که تونسته به عنوان کسی که تحت کرومینگ قرار ...

اگه به خاطر مرگ باباشه یه چیزی. نه اینکه برا پسرعمویش باشه. ولی بازم بچه گناهن. منم خودم رو فدای بچم کردم

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه به خاطر مرگ باباشه یه چیزی. نه اینکه برا پسرعمویش باشه. ولی بازم بچه گناهن. منم خودم رو فدای بچم ...

خدای من از شستن گناه بقیه خسته نمیشید؟یک عده برای حمله به استارتر گیر دادن به تاپیکی که توش واضحا گفته پسر عموم مثل داداشمه ولی تاپیک های قبلیش که از شوهرش گفته رو نمیبینن؟؟!

🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.

خوب واقعیت جامعه هست وقتی تغییری ایجاد نشده بخصوص اونایی که بچه دارن چرا الکی حرف بزنیم

جامعه رو افرادش تغییر میدن مخصوصا زنها ، با تربیت نسل جدید با افکار جدید

ولی تنها چیزی که دیده میشه انتقال افکار پوسیده از نسلی به نسل دیگه بوده همین

خدای من از شستن گناه بقیه خسته نمیشید؟یک عده برای حمله به استارتر گیر دادن به تاپیکی که توش واضحا گف ...

تو مشاور نشو وگرنه همه بچه ها بچه طلاق میشن

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

خدای من از شستن گناه بقیه خسته نمیشید؟یک عده برای حمله به استارتر گیر دادن به تاپیکی که توش واضحا گف ...

مادر هم نشو. چیزی به اسم فداکاری بلد نیستی

دیر شده ولی پای بچه ات وایستا و فکر نکن اینکه به اجبار با شوهرت زندگی کنی یعنی بچه ات خوبه گاهی اوقا ...

نه فقط خواستم به اسی بگم زندگیش از خیلیا بهتره از جمله خودم. سرم بره زندگی و بچمو ول نمیکنم من خواستم به این دنیا بیاد پس مسئولم و سفت و سخت پای همه چی وامیستم.اینم بگم شوهرم فقط از نظر مالی ادمو اذیت میکنه ولی از ده ها بعد دیگه خوبه .اونم چون خودم درامد دارم بخوام خیلی اذیت بشم خودم فراهم میکنم بی منت

زن ها زورشون نمیرسه تا وقتی مجلس برای زن ها تعیین تکلیف کنه

کلی انقلاب در طول تاریخ اتفاق افتاده که بعدا تبدیل به قانون شده

مگه همین الان طبق قانون به زنا گواهینامه موتور میدن؟نه

ولی واقعیت جامعه چیه؟اینکه زنای زیادی دارن موتورسوار میشن و قطعا قانونم تصویب خواهد شد برای دادن گواهینامه

این فقط یه نمونه بود

ما باید طرز فکرامونو عوض کنیم که بتونیم نسل بعدی رو درست تربیت کنیم من اگه همسر اخلاق بدی داره بارها به پسرم گفتم یاد بگیر هیچوقت اینکارو باهمسرت نکنی چون اون دلش میشکنه و زندگی با یه زن دلشکسته به هیچ دردی نمیخوره و ...