2777
2789
عنوان

بالاخره بعد شش سال اراده کردم و به قصد طلاق اومدم خونه مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 118046 بازدید | 1362 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیز بحث قیاقه نیس وقتی از یکی خوشت نیاد نمیاد من تجربه کردم طرف دنیارو ب پاممیریخت اومد خواستگار ...

خب وقتی دوستش نداشت اشتباه کرد ازدواج کرد یا ازش بچه دار شد یه قرص هست که واسه جلوگیری از حامله شدن استفاده میشه دیگه همه با این قرص اشنایی دارن وداشتن

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

نه عزیز بحث قیاقه نیس وقتی از یکی خوشت نیاد نمیاد من تجربه کردم طرف دنیارو ب پاممیریخت اومد خواستگار ...

خب باهاش ازدواج نکردی دیگه...ولی این باهاش ازدواج کرده بچه هم آورده خیلی فرق میکنه...اونم میتونست ب ه با یکی که دوستش داره ازدواج کنه...به زور هم نمیشه یکی رو مجبور به ازدواج کرد خودشو میکشت ولی زندگی یه مرد خوبو خراب نمیکرد

خدا جوابتو بده که با زندگی یه مرد و یه بچه بیگناه بازی کردی....

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

بچه ها به نظر من دیگه این آدمو نصیحت نکنید، برید تمام مطالبشو بخونید...یکی میاد خونشو تمیز میکنه طرف ...

واقعا ؟؟من نخوندم والله چند صفحه همه گفتن طلاق نگیر نکته پسر عموش هوایی اش کرده خیر نبینه الهی پسره دیگه وقتی شوهر داشت من نخوندم تاپیک هاش را .

بعد همینا دز مادرشوهرشون واسه کنایه وزخم زبونش گلایه میکنن بنده خدا ازدواجش زورکی بوده الانم بعدزایم ...

دقیقا

بیچاره ناراختیشو گفته اینهمه سرزنش و فحش نداره

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

خب میگه میتونه خرجشو بده چرا اینجا تا یکی از مشکلاتش با شوهرش میگه ولی شرایط طلاق نداره سریع میگین ط ...

من اگه ببینم شوهر یکی واقعا یه گوه خالص میگم جداشو تحت هرشرایطی ولی وقتی یکی شوهرش هیچ بدی نداره میگم بمون سرخونه زندگیت قاضی واسه خوندن خطبه طلاق یه دلیل قانع کننده میخواد

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

بعد همینا دز مادرشوهرشون واسه کنایه وزخم زبونش گلایه میکنن بنده خدا ازدواجش زورکی بوده الانم بعدزایم ...

عزیزم چون تحت فشاره همه میگن عجله نکن صبر کن سرزنش نکردن گفتن حیفه زندگیت خراب نشه هرکی تجربه خودشو گفت تا تصمیم غلط نگیره