2777
2789
عنوان

بالاخره بعد شش سال اراده کردم و به قصد طلاق اومدم خونه مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 103635 بازدید | 1330 پست

ببین اسی من فازتونمیفهمم همسرت بزرگتره روز اول دیدی.دوسس نداشتی زودترجدامیشدی..بچه آوردی پس به اون الان بایدفکرکنی....چرادلت براش نمیسوزه؟؟چی تو ذهنت میگذره؟؟من سه بار تصمیم به جدایی گرفتم اما بچم باباییه بیماری خاص داریم ویهوشروع شد باورت میشه هردومون بخاطر بچه مون بااینکه عاشق بچه ایم دیگه بچه نیاوردیم؟؟وقتی مادرپدرباشی خیلی کلی باید نگاه کنی نه جزیی...خیلی ریزبین شواگریه بچه باباشوجلوش صدابزنه اون بغض میکنه یانه؟؟دخترمن وقتی یه دختربچه ی سالم رونا میکنیم چشماش پرازاشک میشه اما نمیگه حرفی باید حرف دل بچتوبسنجی وببینی توبرات وی مهمتره خودت بااینده یک بچت

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بچه آواره نمیشه خانواده م رو چشمشون نگهش میدارن

ببین چجوری با دخالتهاش میرینن تو اعصاب بچت

خانواده مادرم منو میذارن رو چشماشون ولی زیادی دیگع گذاشتن وفضول زندگی من ومادرم هست

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

بچه آواره نمیشه خانواده م رو چشمشون نگهش میدارن

بچت ک بزرگ بشه میاد مثل خودت تاپیک میزنه ک مادرش زندگیش رو نابود کرده از پدرش جداش کرده

فکر کردی مادرت و داداشت برای بچت میشن خانواده؟؟؟

جای باباش رو براش پر میکنن؟؟

دو روز دیگه داداشت زن میگیره اونوقت ببین بهت اهمیت میده یا نه

شازده کوچولو👶: شنیدم ادما از دور قشنگن،از چقدر دور؟  روباه🦊:از خیلی دور یعنی جایی که اصلا نبینیشون:) ️
ببین امثال تو باید به مرد خیانتکار وزنباز ومعتاد ودزد ودست بزن دار گیرتون بیاد تا بفهمین مرد خوب یعن ...

امثال تویی که اینجوری کردمو قضاوت میکنید چی؟

مگه شما تو زندگی این خانمی که انقد راحت نسخه میپیچی؟

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

ببین اسی من فازتونمیفهمم همسرت بزرگتره روز اول دیدی.دوسس نداشتی زودترجدامیشدی..بچه آوردی پس به اون ا ...

الهی بمیرم

خدا سلامتی بده دلم ریش ریش شد

وقتی بچه دار میشی ، دنیا ازت یه گروگان داره

الآنم همونایی که به زور شوهرت دادن فکر نکن تو رو با یه بچه ساپورت میکنن خدا کنه به خاطر حرف پسر عمو ...

پدرم داد که فوت کرد دیگه نیست

با این یک دندگی تا کجا میخوای پیش بری ؟؟

اون بچه گناه داره بدون پدر و حامی هر چقد خانواده ت باهاش خوب باشن بازم کمبود خواهد داشت

توی این ۵ سال قبل اومدن بچه چرا نیومدی

چرا اقدام نکردی

خانواده ت که پذیرفتنت

چرا زودتر نیومدی بچه بی پدر بزرگ نشه

شکر 🤲🏻 واسه هر چی که دادی هر چی ندادی شکر 🤲🏻 واسه قطره اشکم لحظه شادی شکر 😍🤲🏻
بچت ک بزرگ بشه میاد مثل خودت تاپیک میزنه ک مادرش زندگیش رو نابود کرده از پدرش جداش کرده فکر کردی ماد ...

داداشم که زن داره با زنش این چند روز اومدن اینجا که کنار من باشند

اگه ازدواجت زوری بوده هیچ، ولی بچه دارشدنتو واقعا میتونستی کنترل کنی و بچه نیاری ، البته تقدیر راه خودشو میره شاید باید اون بچه به لین دنیا میومده و ...

یک فرشته درون من مرده انگار ، چون روحم همیشه عزا دار است ، این غمگینی تمامی ندارد مگر با مرگ روحم