2777
2789
عنوان

بالاخره بعد شش سال اراده کردم و به قصد طلاق اومدم خونه مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 106257 بازدید | 1331 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

استارتر مطمعنی به هوای کس دیگه داری زندگیت رو خراب نمیکنی؟میتونستی به جای تنفراین ۶ سال درس بخونیدان ...

بخدا قسم به جون پسرم کسی نیست

مشکل مالی ندارم الانشم

تا ابد هم خودمو پسرم تامین هستیم

وقتی بچه دار میشی ، دنیا ازت یه گروگان داره

خدا کمکت کنه عزیزم برا من اینم حساب کن تو یه خونه تو یه اتاق با مادرش زندگی میکنم 🥲

عزیزم ذکر یا جواد مرتب بخون منم مستاجر هستم میخونم بلکه خدا نجات مون بده امروز صاب خونه ام رهن اجاره را زیاد کرده سه برابر خونه گیرمنمیاد هرجا میرم پیشنهاد بد میدن منی که ایمانم قوی هست خواستمخودمو بکشم گفتم کاش یه مردی بود دوسم داشت سایه اش بالاسر بود بداخلاق بود اونقد تحت فشارم خدا به همه کمک کنه

من از همون اول نخواستمشاگر شوهرت از اول نمیخواستت چرا پاش موندی ؟ چرا محبت کردی؟چرا رهاش نمیکنی میدو ...

من فکر میکنم شما ازینکه اون منتتو میکشه و پسش میزنی لذت میبری .این نظر منه

چون وقتی زجه زدم گفتم نمیخوامت گوش نمیداد مرد خوب دختری که از خودش ۱۱ سال کوچیک تره هست و نمیگیره

اختلاف سنی ربطی ب خوب یا بد بودن طرف مقابل نداره

منم ۱۴ سال از شوهرم کوچکترم

فوق العاده راضی و خوشبختم

خودتم ی سر داستان بودی باید قبول نمیکردی

خانوادت اجبار کردن؟؟

وقتی بدبخت ش کردی

زورت که نکردن سر سفره عقد میگفتی نه.

اینقدر بدبختی بچشی چوب خدا صدا نداره

عکس برداشت از برنامه ببین ، با یک ساعت کار ( کانکت یار) دانلود از کافه بازار ، چون کد معرف نداره صلوات بفرستhttps://B2n.ir/zj8602