2777
2789
عنوان

بالاخره بعد شش سال اراده کردم و به قصد طلاق اومدم خونه مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 103635 بازدید | 1331 پست

مشکلت با شوهرت چیه؟

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش
اجبار

ازیک مرد ،شوهر،،،چی توفکرته؟ چی انتظار داری؟،،چی دوسداری،که اون مرد،اون طورباشه

ولی،شوهرت نیست؟؟؟؟؟

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی برو سفر ب خودت فرصت بده برای تصمیم گیری عجله نکن

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

ببین فردا طلاق میگیری خب . شوهرت هم بچه دوسته .اونو میگیره ازت .اگه نظر منو میخای .بعد تو میمونی و ی عالمه دلتنگی و عذاب بلاخره .شوخی نیس ولی بنظرم اگه واقعا بی عاطفه هستی طلاق بگیر برو اون طفل معصوم هم خدایی داره ......

میگن با اون که دوستت داره ازدواج کن ، کاش منم با کسی که دوستم داشت زندگی میکردم نه اونی که ۱۲ سال ازم بزرگتره ۲۴ سالمه بچه هم دارم خیلی ازش سر ترم خیلی بعد بهم خیانت کرده و دوستم نداره 🤣پس بچسب به زندگیت لذت ببر

میگن با اون که دوستت داره ازدواج کن ، کاش منم با کسی که دوستم داشت زندگی میکردم نه اونی که ۱۲ سال از ...

نمیدونی زندگی با کسی که نمیخوایش چه مصیبتیه

وقتی بچه دار میشی ، دنیا ازت یه گروگان داره