2777
2789
عنوان

بالاخره بعد شش سال اراده کردم و به قصد طلاق اومدم خونه مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 183055 بازدید | 1794 پست

ولی خدا توی کاست میذاره ،اگه بیخودی میخوای زندگیتو از هم بپاشی ،اونم بعد ۶ سال با داشتن بچه.بخدا خبر نداری بعضیا چه زندگی های وحشتناکی دارن. از جمله من که حتی یک لحظش رو نمیتونم بگم چه جهنمیه .ولی نه راه پس دارم و نه راه پیش .اینقدر ناشکری نکن .

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بچه آواره نمیشه خانواده م رو چشمشون نگهش میدارن

اسی زندگیتو قضاوت نمی کنم چون جای شما نیستم ،،،، فقط میگم خوشبحالت میدونی چرا؟؟ چون من شوهرم به مرور زمان آدم بدی شد حس میکنم فقط تحمل میکرد و نقش بازی میکرد ولی الان روی واقعیشو بهم نشون داده ، هم به زور ازم رابطه میخواد و من و احساساتم اصلن براش مهم نیست، هم هیچوقت ناراحتی و گریه هام براش مهم بوده ، کلن الویت زندگیش نبودم بارهااا منو هر جور خواسته تحقیر کرده ووو ولی من بچه دارم و جایی هم برای رفتن ندارم پدرم پول نداره و کلن خانواده ی خوبی ندارم فقط سرخورده و افسرده دارم میگذرونم ...

عقل بهترین هدیه به انسان هاست👌

اسی زندگیتو قضاوت نمی کنم چون جای شما نیستم ،،،، فقط میگم خوشبحالت میدونی چرا؟؟ چون من شوهرم به مرور ...

اسی من خیلی گریه کردم خیلی 😢 قلبم درد میکنه از تنهایی هیچکسو ندارم تو بغلش امنیت داشته باشم هیچکس صدامو نمیشنوه به معنای واقعی به فروپاشی روانی رسیدم و جلوی بچم مجبورم بخندم پیر شدم اسی ...

عقل بهترین هدیه به انسان هاست👌

یه جا داخل به تاپیک دیگه گفتی از رابطه به زنداداشت گفتی و اون وحشت کرده نمیدونم دقیقا چی بهت گذشته ولی میتونم تصور کنم چی اتفاقی افتاده تو رو خدا برو روانشناس و روانپزشک میدونم به جا گفتی رفتی آدم ممکنه پیش ۱۰ نفر بره نتیجه نبینه روانشناس خوب و کار بلد کم پیدا میشه حتما برو نزار این زخم عمیق تر بشه اینجا مشورت نگیر خیلی از کسایی که اینجا هستن به این مشکلات آشنایی ندارن

مرض داشتم

تو رابطه باهاش خو گرم بودی که پسر شده

اینو من نمیگمااا علم میگه

تو رابطه زن بیشتر لذت ببره میشه پسر بچه ش

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود که دلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹دل♥️بشود🥲