2777
2789
عنوان

مهریه نمیخوام بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1257 بازدید | 148 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من مهریم ۲۵۰ سک س و بخوام جدا بشم خاحوادم میگن مهریتم باید بگیری وگرن ما حمایتت نمیکنیم و تو عنرت رو گذاشتی و ۰۰۰ همه حرفاشونم درسته ها از درست هم اون ور تر !

ولی تهش میگم اگر مهریه نداشتم انگار ازاد تر بودم بخدا همین فکر گرفتن مهریه ادمو مجبور ب تحمل خیلی چیزا میکنه

ادم حق طلاق و ۰۰۰ و نصف دارایی رو حد اقل رگیره یعنی قید بشه ک هر چی بعد از زندگی مشترک بدست اوردیم نصف نصف

اصلا ادم اینجوری خواستگارشو محک میزنه

مهریه نداشته باشی دو روزه طلاقت میدن نیاز به حق طلاق نیستحداقل یه ده تا سکه بنداز

شما حاضری تو زندگی بمونی ک بخاطر مهریه نگهت داشته ؟ یعنی خودتو نمیخواد ب خاطر سکه نگه داشتت
الانم باز راحت تر شده دادنش مرده واقعا نخواد خودش میره طلاق میده سالی یکی هم میده

شما حاضری تو زندگی بمونی ک بخاطر مهریه نگهت داشته ؟ یعنی خودتو نمیخواد ب خاطر سکه نگه داشتت الانم با ...

کی گفته بخاطر مهریه خانوما رو نگه داشتن؟مهریه پشتوانه یه خانومه

اتفاقا باید بالا باشه تا یه مرد بعد چند سال فیلش یاد هندستون کرد جلو غلطاشو بگیره

دختر شیرازی جونم دختر شیرازی💗

کی گفته بخاطر مهریه خانوما رو نگه داشتن؟مهریه پشتوانه یه خانومه اتفاقا باید بالا باشه تا یه مرد بعد ...

خواهر من نگاه ب دورو ورت بکن شما چهارده تا هم داشته باشی چقدر طول میشه بگیری ؟ طرف نخوادت ولت میکنه بری بگو هزار سکه
هزار سال بعد انشالله گیرت میاد

شما حاضری تو زندگی بمونی ک بخاطر مهریه نگهت داشته ؟ یعنی خودتو نمیخواد ب خاطر سکه نگه داشتت الانم با ...

منظورمو نفهمیدین

میگم حق طلاق داشته باشی مهریه نداشته باشی بدرد نمیخوره.

منظورم این نیست که مرد بخاطر مهریه زن رو نگه داره

مردی که میخواد بخاطر مهریه من رو نگه داره بره بمیره صد سال سیاه میخوام نیاد

با که نجوا بُکُنَم این همه تنهایی را...

خواهر من نگاه ب دورو ورت بکن شما چهارده تا هم داشته باشی چقدر طول میشه بگیری ؟ طرف نخوادت ولت میکنه ...

ولت میکنه بری؟ شما خانومو چی فرض کردی؟ مگه همینجوری الکیه که ولش کنی بره

در ثآنی همون چهارده تا رو خیلیا بودن که همون اولش گرفتن

اول برو یکم جست و جو کن خوش خیالی همیشه هم خوب چیزی نیس کسایی که مهریه شون بالائه همون اول کمه کم۸_۹تا سکه باید بدن بقیه با توجه به دارایی قسط بندی میشه

دختر شیرازی جونم دختر شیرازی💗

ولت میکنه بری؟ شما خانومو چی فرض کردی؟ مگه همینجوری الکیه که ولش کنی بره در ثآنی همون چهارده تا رو خ ...

کسی ک بخواد ول کنه ول میکنه خب همون اول گرفته ک نوش جونش مرده دلیلی نداره بترسه بخواد میره با ی نفر دیگه
بره دادگاه بگه ندارم دادگاه چی میگه ؟ الان ک زندان هم نداره
شما تاپیکای مهریه رو ببین یا تو نت سرچ کن از وقتی این قانونا اومده کیا تونستن کامل بگیرن مگه اونی ک اولش بده همه رو
من خودم باشم همه رو میدم فقط بره راحت شم از دستش اگه خیلی اوضاع خیط باشه البته صد در صد تعداد بالا نمیبندم

ولت میکنه بری؟ شما خانومو چی فرض کردی؟ مگه همینجوری الکیه که ولش کنی بره در ثآنی همون چهارده تا رو خ ...

من قصد دعوا با شمارو ندارم اینارو میگم ک بدونید و فقط ب این نگاه نکنید فشاری ک ب شما وارد میشه اصلا ارزش اون پول رو نداره و شکستش تا آخر باهاتون میمونه از ما گفتن بود شب خوش

اشتباهه چون شما در آینده اگه همسرتو زندگیتو دوست داشته باشی ولی نخاد بری سرکار نمیری با اینکه حقشو داری چون نمیخای مشکل درست کنی و ناراحتی پیش بیاد

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی.