2777
2789
عنوان

مهریه نمیخوام بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1419 بازدید | 167 پست
نمیدونم والا ولی شخصا من باشم اینکارو نمیکنم این ک اعتماد هس خوبه ولی این اعتمادی ک شما گفتین صرفا ا ...

پسرایی سمت ما عاشق بشن دیگ تمومه بگی بمیر میمیرن

زن جماعتم محبت وتوجه ببینه وحمایت مرد خر نیس زندگیشو خراب کنه بخاطر مهریع

کلا زن سالم تا جونش ب لبش نرسع زندگیشو ترک نمیکنه

والکی دنبال بهونع نمیگرده بخاطر سکه

کلا هرکی جدا شده یا پسره خیانت کرده یا مامان پسره دخالت میکرده یا پسره رفته سمت مواد وگل واینا دختر مجبور شده جدا بشه

من خودم تو دل خودم برای خودم بخاطر خودم بخاطر حس خوبی ک دارم دوستت دارم 🫠د کنج این دل قایمی سر مگو راز منی«m»♥️

پسرایی سمت ما عاشق بشن دیگ تمومه بگی بمیر میمیرنزن جماعتم محبت وتوجه ببینه وحمایت مرد خر نیس زندگیشو ...

خب ببینید از اونورشم هس مردی ک زندگیش اوکی باشه زندگیشو ترک نمیکنه! ببینید دارم مرد میگم

از اونور چیزی ک شما میگین رو خیلی دیدم، ولی یک طرفس

اینم بخاطر جامعس ک همیشه مردا رو گناهکار نشون داده نمیگم مردا ظلم نمیکنن

ولی همش مردا نیستن

مثلا مثال میزنم اینا چون معروفن میشناسیمشون ما وگرنه خیلی بیشتره

همسر آقای مهدی قائدی ک کلی خونه و ماشین ب نامش بود همه رو مرده زده بود ب نامش فک نمیکنم زندگی بدی بوده داشته باشن!

پس چرا همسرش ولش کرد رفت سراغ ی نفر دیگه مالو اموالشو کشید بالا (البته ک تقصیر خود قائدی بود)

این چیزی ک شما مبگین چیزیه ک جامعه همیشع مردو گناهکار نشون داده ولی ی طرف قضیه رونشون نمیده پس بهتره همیشه یک طرفه فکرنکنیم که ما زنا همه زن پیغمبریم ولی شوهرامون مثل یزیدن ما قدیسیم اونا شیطانن هرچی بده برای اوناس هرچی خوبه برای ماس

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پسرایی سمت ما عاشق بشن دیگ تمومه بگی بمیر میمیرنزن جماعتم محبت وتوجه ببینه وحمایت مرد خر نیس زندگیشو ...

البته من نمیخوام یک طرفه صحبت کنم

تو خانواده خودمون هستن کسایی ک دارن با شوهرشون میسازن و اصلا آدم نبس شوهره من میدونم

ولی نمیشه یک طرفه همیشه نگاه کرد ب جامعه

خب ببینید از اونورشم هس مردی ک زندگیش اوکی باشه زندگیشو ترک نمیکنه! ببینید دارم مرد میگم از اونور چی ...

اونا ازاول ازدواج درست نمیکنن که

مردی ک زندگیشو میریزه وسط مجازی وزن بزرگترخودش میگیره وبی غیرت دیگ خودت تا تهش بخون

مردی ک اهل زندگی باشه همه حواسش ب زنشه ن دنبال حاشیه با همین زنش یا نمیدونم چی

تصادف کردن با دختر بودن مشروب خورده بودن یادت رفته

ن مردش نرمال بود ن زنش

من مرد کاری رو میگم مردی ک هیز ومشروب خور نباشه

من خودم تو دل خودم برای خودم بخاطر خودم بخاطر حس خوبی ک دارم دوستت دارم 🫠د کنج این دل قایمی سر مگو راز منی«m»♥️

البته من نمیخوام یک طرفه صحبت کنم تو خانواده خودمون هستن کسایی ک دارن با شوهرشون میسازن و اصلا آدم ن ...

خب تو اعتماد نداری دیگه نباید مهریه بالا قبول کنی

پسرایی ک اعتماد دارن قبول میکنن مهریع وحق طلاق رو

نمیدونم والا ولی شخصا من باشم اینکارو نمیکنم این ک اعتماد هس خوبه ولی این اعتمادی ک شما گفتین صرفا ا ...

حق طلاق ، حق تحصیل ، حق کار و حق خروج از کشور از حقوق انسانی یه زن هست که تا حالا به اشتباه از خانما گرفته میشده و انقد این وضعیت طولانی بوده که شما مردها باور کردید این موارد به زن تعلق نداره و اگه داری میدی یعنی لطف کردی!
این از این.

مورد دوم درباره مهریه؛ سیستم قانون اینجا اینطوریه که ارث زن و دیه زن نصفه و اگر شوهرش بمیره فقط یک هشتم ارث میبره. ولی اگه زن بمیره مرد یک چهارم از زنش ارث میبره! کلا حق و حقوق مالی زن هم پایمال شده و به حداقل کاهش پیدا کرده اما با مهریه خواستن جبران بشه.

از طرفی تو سیستم ازدواج غربی میبینیم که نصف اموالی که در زمان زندگی مشترک به دست اومده به زن میرسه چون زن از اون شوهر پشتیبانی عاطفی و روانی کرده و باعث موفقیتش شده. که ما همچین چیزی اینجا نداریم

که البته منطقی نیست! بجای اینکارا باید سیستم اصلاح بشه.

اما تا اون زمان چیکار کنیم؟
میشه طبق توافق حق و حقوق انسانی زن بهش برگرده (همون حق طلاق و تحصیل و ...)
ولی برای جبران مسائل مالی، یه مهریه اندک (هرچی که تو فرهنگ شما اندک هست) قرار داده بشه یا برای اینکه زن بعد از فوت شوهرش بی خانمان نشه، شوهر بیاد خونه رو صلح عمری کنه (یعنی بگه بعد از مرگم خونه کلا برسه به زنم - این با وصیت فرق داره و یه قرارداد رسمیه)

البته متوجه احساس خطر و بی اعتمادی آقایان هستم چون این مهریه و زندان کردن و... تبدیل به یه ابزار سواستفاده شده .. اما حواستون باشه چرا یه عده زنها سواستفاده کردن ... چون یه سری حقوق دیگه رو ندارن و یجورایی از این نقطه زده بیرون. کلا سیستم خرابه و باید اصلاح بشه تا هر دو طرف راحت بشن.

ولی خب میتونید شناخت کافی به دست بیارید بعد ازدواج کنید ... یا بگید حق طلاق در ازای بخشش کامل مهریه .. یا بگید بجای مهریه نصف اموالی که پس از ازدواج به دست آوردم... نمیدونم هرطوری که خیالتون راحت بشه
ولی با توجه به جایگاه بسیار پایین زن تو ازدواج، هم شروط ضمن عقد ضروریه هم یه مهریه یا پشتوانه مالی اندک.

اونا ازاول ازدواج درست نمیکنن که مردی ک زندگیشو میریزه وسط مجازی وزن بزرگترخودش میگیره وبی غیرت دیگ ...

حالا اون یک مثالی بود من زدم چون تو زندگی مردم نیستم دنبالم نمبکنم چون اون موقع فوتبالی بودم خبر دار شدم از خانواده خودمونک انقدری خبر ندارم

حالا اون یک مثالی بود من زدم چون تو زندگی مردم نیستم دنبالم نمبکنم چون اون موقع فوتبالی بودم خبر دار ...

اره منم ک دقیق نمیدونم حق با شماست

فرمایشات شما هم درسته درکل

حق طلاق ، حق تحصیل ، حق کار و حق خروج از کشور از حقوق انسانی یه زن هست که تا حالا به اشتباه از خانما ...

من با این موافقم ک بعد از ازدواج هرچی بدست اومد نصف نصف

و اینکه اول ازدواج ب طلاق فکر کنی اون زندگی ب هیچ دردی نمیخوره و داری خودتو آماده میکنی براش، من حرف مهریه رو هم زدم چون ب طلاق ربطی نداره تو زندگی مشترک هم ب گردنته و باید بدی ندی انگار حق الناس ندادی!

ولی دارم میگم با اینجور چیزا بنظر من نمیشه زندگی کرد

این ک اون وظیفشع من وظیفمه اون باید اینکارو کنه من دنبال حق و حقوقم و ازین جور چیزا

حق طلاق ، حق تحصیل ، حق کار و حق خروج از کشور از حقوق انسانی یه زن هست که تا حالا به اشتباه از خانما ...

و این حقو حقوقی ک اولش فرموردین تو قانون اسلام اومده

مثل اینکه بگم من چرا باید مهریه بدم ب خانم؟ شما فکرکردین از اولش برای شماس و حقتونه در حالی ک نیس

پس اگه چیزی هس باید همشو قبول کرد

نه اینکه خوباش جدا کرد

پس اگه حق و حقوقایی ک دین یا قانون ب مرد داده بپذیرید همچون مردا ک باید بپذیرن

الان هم مرد هم زن فکر میکنن داره ظلم مبشع بهشون

اون میگه من باید کلی پول بدم اون میگه من حق و حقوق ندارم

من با این موافقم ک بعد از ازدواج هرچی بدست اومد نصف نصفو اینکه اول ازدواج ب طلاق فکر کنی اون زندگی ب ...

اتفاقا مهریه انقد مهم نیست که حق طلاق مهمه

چرا مرد باید امکان خروج از ازدواج رو داشته باشه ولی زن نه؟

چرا مرد باید امکان خروج از کشور رو داشته باشه ولی زن نه؟

مرد باید امکان تحصیل رو داشته باشه ولی زن نه؟
مرد باید امکان کار رو داشته باشه ولی زن نه؟
در تمام این موارد اگه شوهره اجازه بده زن میتونه درس بخونه یا کار کنه و اگه شوهره اجازه نده زن هم اصلا نمیتونه ! تمام!

بدتر از همه هم نداشتن حق طلاق هست
مرد میتونه بابت داشتن حق طلاق هر بازی در بیاره و هر باجی بگیره
و زن باید از همه چی بگذره حالا بعد چند وقت بتونه از ازدواجش خارج بشه

اگه مرد میتونه هروقت خواست جدا بشه، زن هم باید بتونه.

اتفاقا با شرایط برابر میشه زندگی کرد
پس بقیه ازدواجهای دنیا چطوریه .. تو کشورهای غربی ... که زن و مرد برابر هستند ... اینجا هم باید اصلاح بشه نمیشه که تا ابد تو مشکل موند

و این حقو حقوقی ک اولش فرموردین تو قانون اسلام اومده مثل اینکه بگم من چرا باید مهریه بدم ب خانم؟ شما ...

دقیقا درسته مهریه تو اسلام اومده

منم در ادامه گفتم تو همین اسلام حقوق مالی زن پایمال شده: ارث از پدر نصف... دیه نصف... ارث از شوهر یک هشتم... اجازه کار هم کلا تو دست مرد... پس زن کجا باید یه پشتوانه مالی داشته باشه؟ وقتی همه راه ها رو به روی زن میبندی، یه راهی باید باز بشه و اسلام مهریه و نفقه رو گذاشته .

(حالا ربطی نداره ولی نفقه در ازای تمکین هست و در حد بخور نمیر...الان وارد این بحث نمیشم)

بعد نصف کردن اموال که غربیها دارن هم نداریم

پس چی داریم؟؟

میشه تمام اون موارد (ارث و دیه و اجازه کار ) اصلاح بشه و مهریه حذف بشه

من خودم همینطوری ازدواج کردم

خب تو اعتماد نداری دیگه نباید مهریه بالا قبول کنیپسرایی ک اعتماد دارن قبول میکنن مهریع وحق طلاق رو

من مهریع رو قبول دارم ک اگه مشکلی برای من پیش اومد اون خانم پشتوانه ای داشته باشه

و ب عنوان هدیه

من اصلا ب اینجور چیزا فکر نمیکنم

چون اگه کسی رو دوست داشته باشم و اونم همینطور زندگیمونو جفتمون ب پای هم میریزیم

اینجور دعواها تو فضای مجازی باعث شده زن و مرد ب جون هم بیفتن

و بخوام بگم از طرفی حق میدم ب خانما و خودم

اینکه خانمی بیاد تو زندگی من مثلا کتکش بزنم یا هی حرف طلاق بزنم یا ظلم کنم بهش با مهریه بتونه از دست من فرار کنه و یا پشتوانه ای داشته باشه(حالا من اینطوری نیستم)

از طرفی ب مردا حق میدم ک مهریه بدن الان آخه چهارده تاش نزدیک دومیلیارده ! و اون خانم نمونه تو زندگی یا بدتر از این شخصی مثل من مثلا میگم تو زندگی دعوا پیش میاد بعد اون خانم بگه مهریمو میذارم اجرا و هی تهدید کنه این خیلی منو عصبی میکنه

در کل ب دو طرف حق میدم و خیلی سودجویی ها میشه کرد باهاش

الان آدم بد ذاتم زیاده

من مهریع رو قبول دارم ک اگه مشکلی برای من پیش اومد اون خانم پشتوانه ای داشته باشه و ب عنوان هدیه من ...

نتیجه گیری

زدواج نکنیم😂😂

من مهریع رو قبول دارم ک اگه مشکلی برای من پیش اومد اون خانم پشتوانه ای داشته باشه و ب عنوان هدیه من ...

نتیجه گیری

زدواج نکنیم😂😂