2777
2789
عنوان

مهریه نمیخوام بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1495 بازدید | 170 پست
مهریه سقفش شده ۱۴

میشه هرچقد خواستی بزنی

مهریع ک فقط برا گرفتن نی

بعد فوت شوهر هم لازمت میشع میتونی بذاری اجرا ک اول حق تو رو بدن بعد اموالش تقسیم بشه ب وارثاش

من خودم تو دل خودم برای خودم بخاطر خودم بخاطر حس خوبی ک دارم دوستت دارم 🫠د کنج این دل قایمی سر مگو راز منی«m»♥️

به نظرم هیچکسی این شرایط رو قبول نمیکنه

شوهر من قبول کرده تازه خونه رو هم به نامم زده

فکر نکن من استثنا هستم. شوهر خواهرم، دوستام همه همینطوری ازدواج کردن. 2 برادر همسرم هم همینکارو کردن هم وکالت طلاق هم مهریه

پدرشوهرم هم خونه رو زده به نام زنش

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دقیقاااا الان پدر من میگه ۱۴ تا همتصویب نشه دیگه سکه مهرت نمیکنم.چون وضع قوانین این مملکت مشخص میست

اره ملک و املاک مهر کنین

سکه هییچ اعتباری بهش نیست

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
گلم ازاین فکرانکن مهریه بالا دیگه نمیتونی داشته بهشی دیگه فقط چهارده تا تعلق میگیره

مگه میخوام بگیرم مهریمو؟؟؟

اومدیم خدای نکرده شوهر ادم فوت شد وقتی مهریه کم باشه اموالش مصادره میشه یا میرسه ب بقیه

من خودم تو دل خودم برای خودم بخاطر خودم بخاطر حس خوبی ک دارم دوستت دارم 🫠د کنج این دل قایمی سر مگو راز منی«m»♥️

شوهر من قبول کرده تازه خونه رو هم به نامم زدهفکر نکن من استثنا هستم. شوهر خواهرم، دوستام همه همینطور ...

😂😂😂 تو نی نی سایت از اینجور چیزا زیاده

یکی میگفت شوهرم میلیاردره یه ویلا برام کادو خریده

چند ماه دیگه تاپیک زده بود یارانه ها رو چرا نریختن

بیخیال اینجا دیگه کسی این حرفا رو باور نمیکنه 😂

زندگی سفری جسورانه است و دیگر هیچ 🌸🍒

همه رو تو دفترخونه اسناد رسمی بگیر چون تو شروط ضمن عقد این شرط ها ضمانت اجرایی نداره.حق تنصیف اموال هم بگیر.

اونوقت ارث رو چکار میکنی بدون مهریه ؟ میدونی فقط یک هشتم بهت میرسه و یک سوم به پدر و مادر و بقیش به بچه تون ؟مثلا بعد از ۲۰ سال زندگی خدایی نکرده اگر مرد طوریش بشه هرچی با هم جمع کردید رو باید دو دستی تقدیم خانوادش یا خواهربرادراش کنی ؟

گلم ازاین فکرانکن مهریه بالا دیگه نمیتونی داشته بهشی دیگه فقط چهارده تا تعلق میگیره

ااشتباه نکنین. تاپبک الان منو راجع به قانون جدید مهریه بخونین.. اون چیزی نیست که شما متوجه شدین

خب شما ده ساله ازدواج کردیالان میگی مهریه بالا نیازمه حق طلاق لازممه؟

اره جاریم تازه ازدواج کرده هم مهریه بالا گرفت اونم هم حق طلاق

بعضی پسرا عاشق باشن انجامش میدن

سمت ما ک پسرا قبول میکنن

سمت شمارو نمیدونم

خواهرم وقتی زندگی براین باور های منفی شکل گرفت وشرط وشروط گذاشته شد و... یک بی احترامی از طرف خانواد ...

والا خانواده های عادی بهم بی احترامی نمیکنن .. اگه منظورتون اختلافات روزمره است که خب تا حدی طبیعیه و پیش میاد آدم گذشت میکنه

ولی بی احترامی نباید رخ بده مگه بی ادب و بی تربیت هستند که به عروسشون فحاشی کنند تحقیر کنند بی حرمتی کنند؟

اره جاریم تازه ازدواج کرده هم مهریه بالا گرفت اونم هم حق طلاقبعضی پسرا عاشق باشن انجامش میدن سمت ما ...

میگم اول خودتو میگی که مهریه بالا میخام

بعد میگی ده ساله ازدواج کردی

چطوریه ؟ با هم نمیخونه حرفت

چیکار به جاریت دارم

زندگی سفری جسورانه است و دیگر هیچ 🌸🍒

مگه یه مرد ضامن رفتار خانواده شه؟😐😐😐

نه نیست. اصلا. دقیقا موافقم با شما از لحاظ حرفی و انسانی هم نظرم با اسی ولی از نظر حقوقی و قانونی هیچ ضمانت اجرایی نداره این قول دادن ها

😂😂😂 تو نی نی سایت از اینجور چیزا زیادهیکی میگفت شوهرم میلیاردره یه ویلا برام کادو خریدهچند ماه دی ...

الهی بگردم معلوم نیس کجا زندگی میکنی که انقد توسر زن میزنند حتی باورت هم نمیشه

مگه میخوام بگیرم مهریمو؟؟؟اومدیم خدای نکرده شوهر ادم فوت شد وقتی مهریه کم باشه اموالش مصادره میشه یا ...

نه عزیزم خدانکنه که هیچوقت نیازباشه بگیری مگراینکه خودجناب همسردلشون بخواد مهریه رودرازدواج وبادل خوش بهتون پرداخت کنن امیدوارم سالهای طولانی باهمسرت خوشبخت باشی من کلی گفتم اره حق باشماست حرف شماهم درسته