2777
2789
عنوان

مهریه نمیخوام بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1439 بازدید | 169 پست
وقتی شما از زحمت صحبت میکنی ، خودت اگه بچه دار بشی نه ماه تو شکمت بچه رو نگه داری بهش شیر بدی سالهای ...

پدر و مادر با رابطه ای که داشتن بچه رو به وجود اوردن بچه خودش به وجود نیومده در نتیجه وظیفشونه و مسئولن بهترینهارو برای اون بچه مهیا کنن و بهش رسیدگی کنن و زحمت بکشن اصلا قیاس درستی نبود با همسر

کاملا قیاس بی ربط مع الفارق کردین والدین و با همسر مقایسه کردین

من همین قضیه مهریه رو هم توضیح دادم بالا درموردشولی قضیه ارثیه ک میدونم اینه ک من ب عنوان مرد سرپرست ...

مثالهایی که زدین فرقش اینه که شما میتونید قانونا برید شکایت کنید زنتون تمکین نمیکنه و دادگاه مجوز ازدواج مجدد میده بهتون یا خودتون میرید رابطه برقرار میکنید با زن دیگه به همسرتون میگید باهام نبودی

ولی زن نمیتونه کار نکنه و در مقابل کار کردنش هم نمیتونه بره شکایت کنه اینکه زن موظف نیست کار کنه عملا باد هواست

تو دادگاه بارها دیدم شوهرها اومدن شکایت کردن زنم غذا نمیپزه، خانه داری نمیکنه، بچه داری نمیکنه، خونه رو تمیز نمیکنه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حالا خانم یه لحظه دید جاش خوب نیست میتونه بزاره بره اینو دیگه کسی نمیتونه جلوشو بگیرهمیتونه بزاره بر ...

منظورم از پاکسازی شناسنامه این بود که زن شوهردار نمیتونه ازدواج بکنه باید طلاق انجام بشه. منظور این بود . نه اینکه کلا حذف بشه.

درباره ی ناشزه خب حق با شماست ولی کسی که خونه و زندگی و همه چیشو ول کرده رفته به نظرت مهمه که شوهرش مجدد ازدواج بکنه؟ من میگم نمیتونه زندانی بکنه شما ازادی بری ولی شما میگی ناشزه میشه خب بشه !

وقتی زنی منزل رو ترک میکنه بله این عواقب رو داره هم ناشزه میشه هم تمکین نکرده و بهش نفقه تعلق نمیگیره ولی حقوق دیگش مثل مهریه محفوظه

و خب بعضیا میگن حتما طلاق باشه من منظورم این بود تو بجای گرفتن طلاق هم میتونی درو باز کنی و بری ! کسی نمیتونه جلوی زن رو بگیره منظور این بود.

چطوری جون دل؟ 🍒 کاربری دست یه محله می باشد