2777
2789
عنوان

خانومای مجرد تورو خدا ازدواج نکنیدددد

| مشاهده متن کامل بحث + 1266 بازدید | 85 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همیشه ازاین میترسم که خدای نکرده بعد پدرومادر تنهابمونی چی فقط همین

دقیقا اگه همچنین ترسی رو نداشتم هیچوقت به ازدواج فکر نمیکردم

ولی متاسفانه هر روز با این فکر عذاب داره میکشم

ترس از تنهایی

کسی که تاریکی رو تجربه کرده؛ قلب مهربون تری داره...!🤍

همه که مثل هم نیست شرایطشونبعضیا وقتی ازدواج میکنن دونفری برای آرزوهاشون تلاش میکننبدیه نینی سایتی ه ...

خوبی ندارع ک بگم لاقل برا من اینجوریه اشتباه ترین کاری ک کردم ازدواج بود

من همیشه ازاین میترسم که خدای نکرده بعد پدرومادر تنهابمونی چی فقط همین

فقط پدر مادر .......برای من کثافت یه کاری میکنه در حد یه اسنپ انتظازداره مادرم زنگ بزنه ازش تشکرکنه

🤣😂😂😂😂😂چقدر با مزه این

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

پس چیکار کنیم تا آخر تنها بمونیم؟!بعد که پدر و مادر فوت کردن کجا بریم؟ازدواج درست اینه که اول ب ی من ...

طلاق اصلا خوب نیس دوست من، همون مجرد بمونی بهتره، تا اینکه ازدواج کنی بعدش طلاق بگیری، طلاق هم بگیری بعدش تنها میشی که این هیچ فرقی با مجردی نداری

مجردی حداقل اعصابت راحته ولی متاهلی همش اعصاب خوردیه، خودم الان سرم درد میکنه؟؟

کاش به جای گشت ارشاد گشت شادی داشتیم، هرکی شاد نبود میبردن ازش میپرسیدن؛ مشکلت چیه شاد نیستی؟ بگو ما برات حلش کنیم. ....... خیلی عجیب است در کشور مسلمان دنبال روزه خوار میگردن تا مجازاتش کنن، اما در طول سال سراغی از گرسنگان نمیگیرن تا آنها را لقه نانی دهند..  .  .  .  ............. نه مستی نشان کفر است، نه جانماز نشان دینداری. نه پاکان را باکی از مستی، نه مستان را امکان دورویی. نه مویی نمایان نشان از هرزگی، نه چهار قد نشانه پاکی. هرکس هرآنست که ببوید نه آنکه ظاهرش گوید. نه مدافع بدی باش نه در فکر تدفین حقیقت. قضاوت کار ما نیست

یسری نیازهای عاطفی و..فقط با وجود همسر برطرف میشه

ازدواج نکنیم پس با نیازهای عاطفی و علاقه به مادرشدن رو چیکار کنیم ؟

پدر مادر که تا آخر عمر کنارمون نیستن

یه خانم تو آشناهامون تا ۴۷سالگی مجرد بود بعدش با یه مردی که زنش فوت شده بود ازدواج کرد

ده ها سال بعد مرده فوت شد .زنه ام بچه نداشت بیچاره توسط بچه های شوهرش کلی عذاب کشید تا زمان مرگش ...

ازدواج با آدمی که هم ذات خودش خوبه هم خانواده اش، خیلیم عالیه

آخر شبِ سردِ ما سحر میگردد،مهدی"عج الله"به میان شیعیان برمیگردد✨✨✨اللهم عجل لولیک الفرج ✨✨✨ مدد ز غیر تو ننگ است ،یا اباصالح مددی🍃🍃              لطفا امضامو کپی نکنید🌹.                                      درخواست دوستی نمی پذیرم🌺              

با این اوضاع مضخرف اقتصادی پسرا هم سمت ازدواج نمیرن

دختر پسرا همه مجرد میمونن پیر میشن میره پی کارش😄

والا ازدواج کجا بود

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد
بار نگهداری از پیرمرد وپیرزن آدمو پیر میکنه اونم تنهایی

اصلا این هیچی،میشی ی ادم تنها که باید کلللل کارا رو خودت انجام بدی و همه از تو انتظار دارن،کلی هم نیش و زخم زبون میشنوی و قضاوت میشی و تنها میمونی و پیر میشی

بعد بشینی با حسرت به بقیه نگاه کنی؟ ک چی برا اینکه مبادا طرفم بد در بیاد؟

..🌴❤️