2777
2789
عنوان

زنی که برای شوهرش مادری میکنه چیه ⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 34 پست

یکم آروم عزیزم لا اقل ۷۰ درصد آقایون این شکلی هستند

زیاد حساس نشو یکم شل کن

شوهرمنم اینجوریه قبلا مثل شما حرص میخوردم دیدم عوض نمیشه همین کارهاش رو تکرار میکنه منم دیگه ندید میگیرم آخرش نیم ساعت اضافه تر میشه کارم

اون میریزه من جمع میکنم اون خرابکاری میکنه من درستش میکنم

با لباس کثیف میره بیرون اگه بگی این چه لباسی هست بر میگرده میگه هر کس بخواد چیزی بگه به من میگه به تو نمیگه که

حوصله ندارم عوض کنم خیلی همتنبله

ولی خوب شوهرم هست دیگه باهاش راه میام

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بدترین وضعه این.. بهترین کار نادیده گرفتنه.. میدونم سخته برات ولی بزار مثل کارگرا بره بیرون تا کسی ب ...

شدیدا فکر میکنه وظیفه ی منه

و هیچ جوره نمیفهمه

چون باباش هم یه همچین موجودیه

و دقیقاااا عین همسرم

و مامانش همش حواسش به همه چیزش هست

انگار یه پسر بچن

منم متاسفانه همینم همیشه باید براش برنامه ریزی کنم وگرنه هیییچ کاری نمیکنهخیلی خسته شدم

به خدا اونقدری بهم فشار اومده که

امروز یه لحظه به خودم اومدم و به هفته ای که گذشت نگاه کردم دیدم تو تک تک روزا دنبال ک.ون اون بودم

که آقا خوب بگرده

که آقا خوب بخوره بدنش فرم بگیره

که آقا تبلیغ کارشو کنم درآمدش بیشتر بشه

که آقا آب تو دلش تکون نخوره

دوست دارم الان خودمو خفه کنممممم

عزیزم بیشترمون این کارا رو انجام میدیم.مادر بودن برای شوهر یه جور دیگه اس.یعنی تو دنبالش راه بگیری غ ...

من دقیقا همین کارو دارم میکنم

من دارم مدام مثل یه مادر باهاش برخورد میکنم

کارهاشو میگم ، راهنماییش میکنم ، مسائل مختلف رو بهش گوشزد میکنم

و حتی غذا دهنش میذارم

براش وعده غذایی گذاشتم ببره چند بار بهش یادآوری کردم بخوره

خاک بر سرم

شدیدا فکر میکنه وظیفه ی منه و هیچ جوره نمیفهمهچون باباش هم یه همچین موجودیهو دقیقاااا عین همسرمو مام ...

عزیزم با مادری کردن فقط خودت اذیت میشی و پیر میشی تازه قدرتم نمیدونه فکر میکنه وظیفته.. ول کن. ی ماه نادیده بگیر ببین چیکار میکنه

کسی لایکم نکنه

چشم باز میکنی میبینی به زن آورده تو خونه و میگه این زنمه .زنانگی داره

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

عزیزم با مادری کردن فقط خودت اذیت میشی و پیر میشی تازه قدرتم نمیدونه فکر میکنه وظیفته.. ول کن. ی ماه ...

عذاب وجدان کوفتی مگه ولم میکنه

الان امروز بیخیال شدم

صبحونه خودش خورد

براش هیچ وعده ای نذاشتم ببره

هیچی هم گوشزد نکردم بهش

ولی الان احساس گناه دارمممم

لعنت به این اخلاق من

😫😤😤

من دقیقا همین کارو دارم میکنممن دارم مدام مثل یه مادر باهاش برخورد میکنمکارهاشو میگم ، راهنماییش میک ...

رویه ت رو عوض کن .تو زنشی نه مادرش ..بزار نخوره .یادش بره باللخره سرش به جایی به سنگ میخوره

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

رویه ت رو عوض کن .تو زنشی نه مادرش ..بزار نخوره .یادش بره باللخره سرش به جایی به سنگ میخوره

اونقدری این کارارو کردم

که الان وظیفه ی خودم میدونم

وقتی انجام ندم میشینم بعدش خودخوری میکنم

دقیقا مثل امروز

امروز گفتم بذار به حال خودش رهاش کنم

الان همش فکر و خیال دارم

نمیدونم چه مرگمه دقیقاااا

کاش میفهمیدم

والا خوش به حال مردا

کاش یکی هم بود این کارا رو واسه من میکرد

یه تنه بار همه چی رو دارم به دوش میکشم

عذاب وجدان کوفتی مگه ولم میکنه الان امروز بیخیال شدمصبحونه خودش خوردبراش هیچ وعده ای نذاشتم ببرههیچی ...

خودت عادتش دادی.. خودتم باید این عادتو برداری.. دلت برای خودت بسوزه نه شوهرت که بلد نیست حامی باشه.. جاتون عوض شده آخه.. یکم بیشتر به حال خودت فکر کن

کسی لایکم نکنه

یکم آروم عزیزم لا اقل ۷۰ درصد آقایون این شکلی هستند زیاد حساس نشو یکم شل کن شوهرمنم اینجوریه قبلا ...

ولی من خیلیا رو دیدم اینجوری نبودن

مرد واقعی اینجوری نیست

پسر بچه ها متاسفانه اینجورین

کسایی که مامانشون یادشون نداده

و هنوز بی مسئولیت و بی درک و شعورن

اونقدری این کارارو کردم که الان وظیفه ی خودم میدونموقتی انجام ندم میشینم بعدش خودخوری میکنمدقیقا مثل ...

سخته اما باید ترک عادت کنی ..هیچ مردی رونمیشه تغییر داد مگر اینکه خودش بخواد .خب شوهر تو هم خودش نمیخواد ....