2777
2789

خرداد بود مامانم نصف شب سنگ کلیه اش درد گرفت بعد رفتیم بیمارستان برا برگشت اسنپ زدم این یارو اومد مامانم بد حال بود عقب خوابید من رفتم جلو گفت مامانت چشه گفتم سنگه هی گفت اینو بخوره اونو بخوره گفتم باشه اومدیم خونه دیدم پیام داده ک این کارو و اون کارو بکنه دوروز بعد پ داد حال مامانمو پرسید من دوروز بعد ک دیدم گفتم ممنون گفت خیلی ناراحت شدم دیر ج دادی منم دیگ هیچی نگفتم چند وقت بعد دیدم تو تل پیام داده گفتم شما گفت من راننده اسنپم گفتم اشتباه گرفتی گفت نهههه مگه فلان خیابون نمیشینی خودم در خونتون پیادتون کردم گفتم اشتبا گرفتی گفت باشه و پیاماشو حذف کرد باز دیروز دیدم تو تل پیام داده سلام خوبی نوشتم مشکلت چیه هر چند وقت ی بار پیام میدی یک بار دیگه پیام بدی شمارتو میدم شوهرم تا از خجالتت در بیاد بعد نوشته( کدوم شوهر😂)منم نوشتم بیجا میکین پ دادی احمق ببشعور و بلاکش کردم الان رو خطم پیام داده گوه زیادی نخور دیگه گنده تر از تو جرات ندارن به من بی احترامی کنن تو میکنی زنگ بزنم اسنپ یا نه ب قران من ن نخ دادم ن کاری داشتم نباید از اول جواب میدادم درست ولی این پیام دادنش تو تلگرام چیه دیگه این عوضی میخام زنگ بزنم پشتیبانی اسنپ باز میگم ول کن خدا خوشش نمیاد

مرا هزار امید بود و هر هزارش به گای سگ رفت....

شرنشه برات چه بد پیله است

ببین یه مدت جوابشو نده هرچی پیام داد

خودش خسته میشه

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.