2777
2789
عنوان

اینا علائم چیهههه دارم پریود میشم 💥💥💥☄️

| مشاهده متن کامل بحث + 123 بازدید | 32 پست
خوندم مال شمام از استرسه همون لک نشون میده چند روز دیگه پریودی

جدیی

از خدا هرچی میخای بهت بده🧡

مرسی خیلی استرس دارم ولا همش میگم نکنه باردار باشم خیلیم بد شانسم دیگ

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اینم برای پریودیه قهوه ای چرک الود از سردی بدنته عزیزمنعنا دم کن چه خشک چه تر و چند وعده بخور راز ...

وای خدایا شکرت

انشالله هرچی میخای از خدا بهت بده

مرسی گلمم

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

جدییاز خدا هرچی میخای بهت بده🧡مرسی خیلی استرس دارم ولا همش میگم نکنه باردار باشم خیلیم بد شانسم دیگ

قربونت عزیزم

اره بابا پریودی فقط چون استرس داری کامل نمیاد

نگران نباش

اگه از بارداری میترسی همیشه جلوگیری سفت و سخت داشته باش عزیزم

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
قربونت عزیزم اره بابا پریودی فقط چون استرس داری کامل نمیاد نگران نباش اگه از بارداری میترسی همیشه جل ...

🧡🫂

رابطه سطحی بود گفتم مراقبت نمیخاد 🤦🏻♀️

مایه منی ریخته نشه مشکلی نداره عزیزم شرمنده واضح گفتم 😀

پیش اب ک ریخت ولی مایع منی ن

قربونت گلم 🧡 من کلا میترسم برا همینه اون روزم مامانم گیر داده بریم دکتر زنان هزارتا بهونه اوردم ک نرم ولی قبول نکرد میترسیدم برم سونو بنویسه بعد بگ بارداری🤦🏻♀️🫤😂 حالا سونوم نوشت ولی هنو نمیریم

پیش اب ک ریخت ولی مایع منی نقربونت گلم 🧡 من کلا میترسم برا همینه اون روزم مامانم گیر داده بریم دکتر ...

عزیزم احتمال بارداری با پیشاب خیلی کمه در حد صفر مگه اینکه شما دوبار رابطه پشت سر هم داشته باشید در اون صورت امکان بارداری هست چون مقداری اسپرم ممکنه تو لوله ها باشه

ولی پیشاب بار اول امکان بارداری خیلی کمه شاید به صفر برسه

عزیزم احتمال بارداری با پیشاب خیلی کمه در حد صفر مگه اینکه شما دوبار رابطه پشت سر هم داشته باشید در ...

فقط یبار بود

نمیدونم خیلی بد شانسی اوردم خیلی سختی کشیدم نیمخام اینم اضافه بشه بهشون🥲😂❤️🩹

منو شوهرم هردو در انتظار پریودیم🤦🏻♀️😂

زعفرون دم کنم الان بخورم خوبه ؟

فقط یبار بود نمیدونم خیلی بد شانسی اوردم خیلی سختی کشیدم نیمخام اینم اضافه بشه بهشون🥲😂❤️🩹منو شوهر ...

ما هم

دعا کن زودتر پریودشم خواهر

شما هم صد در صد پریودی اره بخور گرمیه

الله برایم کافیست

ما هم دعا کن زودتر پریودشم خواهر شما هم صد در صد پریودی اره بخور گرمیه

الهی 🫂

انشالله ک پریود میشی عزیزم نگران نباش دارچین و زنجیبل اینا زیاد بخور

مرسی کلم امیدوارم هیچی نباشه🧡✨

فقط یبار بود نمیدونم خیلی بد شانسی اوردم خیلی سختی کشیدم نیمخام اینم اضافه بشه بهشون🥲😂❤️🩹منو شوهر ...

پس نگران نباش عزیزم

اره حتما بخور زودتر راه میوفته 😅

پس نگران نباش عزیزم اره حتما بخور زودتر راه میوفته 😅

خداروشکر اوکی شددددد🥲😂😂