2777
2789
عنوان

بیاین یه چیزی تعریف کنم

48 بازدید | 7 پست

شوهر به من نمیگه یه مقدار اگر پول داری طلا بخر تازه بخوام بخرم یجوری ناراحتم میشه ولی به خواهراش چندین بار گفته پولتو بردار طلا بخر خواهرش بهش گفت من دلار و سکه دارم شوهرم خبر نداره اما اگر این داداشش باشه من باهاش اینکاررو کنم قیامت بپا میکنه.اینقدر بد بخته بجای فکر پیشرفت و فکرم باشه فکر خواهرشه ...یکی از خواهر بزرگش کثافت هرزه بهم میگفت پولاتو بیار وسط باید خرج زندگی کمک کنی خدا لعنتش کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه نگفتم حرفش بشه میگم

خب پ فک کرده خری نمیفهمی

حتما بگو خیلیم جدی .مهم نیست دعوا بشه یا کولی بازی دربیاره تو هم سلیطه باش تا ادم بشه

السلام علی الحسین و  علی علی بن الحسین  و  علی اولاد الحسین  و  علی اصحاب الحسین (علیه السلام)
خب پ فک کرده خری نمیفهمی حتما بگو خیلیم جدی .مهم نیست دعوا بشه یا کولی بازی دربیاره تو هم سلیطه باش ...

ادم بد دهنیه فحش خانوادگیه میده ممکنه بگه دیگه از فردا نباید سرکار بری . چجور سلیطه بشم با اینادم.این رفتارشو چه برداشت میکنی؟

ادم بد دهنیه فحش خانوادگیه میده ممکنه بگه دیگه از فردا نباید سرکار بری . چجور سلیطه بشم با اینادم.ای ...

منم همین بود دید از پسم بر نمیاد اومد طرف من و روحرف من انقد از همه جا تنبیه و منعم کرد

ولی مرگ یه بار شیون یه بار

السلام علی الحسین و  علی علی بن الحسین  و  علی اولاد الحسین  و  علی اصحاب الحسین (علیه السلام)