2777
2789
عنوان

دل شکوندم خدا زد پس کلم

172 بازدید | 16 پست

قشنگ کارماشو خوردم

یه پسری تو محل کار ازم خوشش اومد دوبار هم با بیچاره دست رفتم چون ساده بود از شهرستان آمده بود و اینکه سنش کم بود آینده ای نداشتیم باهم سر همون کات کردیم و اون بیچاره عذاب کشید

دقیقا خودم از یه شخصی خوشم آمد رفتیم تو رابطه برا ازدواج اما جور نشد و دقیقا همون شکست هارو از سمت اون اون بازی روانی هایی که داد رو از سمت اش تجربه کردم

زمین واقعا گرده

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دخترها بر عکس پسرها الکی عذاب وجدان دارنولی پسرها که واقعا دل میشکونن اصلا هم عذاب وجدان ندارنجالبه

دقیقا نه عذاب وجدان دارن نه کارما میبینن

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده
خب دوسش نداشتی رد میکردی.چرا بازی روانی راه انداختی؟

من بازی راه ننداختم دو سری برا آشنایی با مادرم رفتیم

این وابسته من شد

جالب اینه قبل اینکه با من اوکی سه داشت حالخرابی کسی دیگه رو میکشید

اینش عجیبه

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳
من بازی راه ننداختم دو سری برا آشنایی با مادرم رفتیم این وابسته من شد جالب اینه قبل اینکه با من اوکی ...

خب پس مقصر نیستی کارما نبود.

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم