2777
2789

گاها به خودکشی فکر میکنم دانشجو حقوق هستم

پدرم از نظر مالی صفر خودم یه شغل پاره وقت دارم هزینه شهریه ام رو میدم و عملا پشتوانه مالی ندارم امیدی به آینده نمیبینم نه ماشینی دارم نه حتی درآمد خوبی که اموراتم بگذره کاش خدا جونم رو بگیره

مشاور کنکور انسانی و تجربی اگر کنکوری هستید و نیاز به برنامه ریزی آموزش مطالعه تست منبع و پیگیری گزارش کار دارید با قیمت توافقی قبول میکنم 🌷

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خدا نکنه عزیزم ،این روزانه میگذره

دعا کن یا بمیرم یا درست شه دیگه طاقت ندارم تحملی برام نمونده

مشاور کنکور انسانی و تجربی اگر کنکوری هستید و نیاز به برنامه ریزی آموزش مطالعه تست منبع و پیگیری گزارش کار دارید با قیمت توافقی قبول میکنم 🌷

منم همین بودم ولی نگران نباش، دانشگاه تموم بشه میتونی کار تمام وقت پیدا کنی، از نظر مالی خیلی بهتر میشه اوضاعت... حتی میتونی دست خانواده رو هم بگیری اگه خواستی

دیگه کاری نمیشه کرد گلم، زنده ها باید زندگی کنن

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

جوانی خودش سرمایه هست

چه سرمایه ای الان من که یه دانشجو هستم تا با شغلم به درآمد برسم پنج سال طول میکشه

انقد رشتم سنگینه در کنارش نمیشه کار کرد

یه فیلم چارلی چاپلین بازی میکنه خیلی عمیقه دخترش تو بستر بیماریه بهش میگه برا زندگی بجنگ حتی تا پای جون چون ارزش داره شما به ارزش حیات پی نبردید سعی کنید خودتون رو ملزم کنید به دست و پا زدن برای زندگی برا بهتر شدن

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
وا خب معلومه همه دانشجوها اولش همینن برو توی یه دفتر وکالت کار کن کاراموزی کن هرچی زودتر شروعدکنی زو ...

پس چرا نزدیکان من شرایط خیلی خوبی دارن باباشون خونه ماشین همه چی داره با آرامش درسشونو میخونن