2777
2789
عنوان

پدرم بهم گفت هیچ وظیفه ای در قبال جهیزیه تو ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1260 بازدید | 67 پست
طلای خودتو بفروش ، اونی که تو عروسی نمیندازی رو بفروش

بخدا نمیشه همش طلاهایی ک شوهرم اورده تک تکشونو یادشه ...

یه چیز جزئی هم دارم ک از قبله اونم بفروشم شوهرم بفهمه برای جهاز طلا فروختم و خونوادم ندادن شر درست میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستی از دیجی کالا و دیجی پی میتونی قسطی خرید کنی جور میشه نگران نباش با همین ۹ تومن میتونی کم کم وس ...

بخدا قسم همه چیبه کنار فقط دارم روانی میشم از کاری ک پدرم در حقمکرده

بخدا نمیشه همش طلاهایی ک شوهرم اورده تک تکشونو یادشه ... یه چیز جزئی هم دارم ک از قبله اونم بفروشم ش ...

از کجا میخواد بفهمه ، میگی گم کردی ، دزد زده ازت ،اموال خودته گناهم نداره

خودت چه راه حلی داری؟

بخدا قسم همه چیبه کنار فقط دارم روانی میشم از کاری ک پدرم در حقمکرده

عشقم بابای منم برام جهاز نمیگرفت میگفت لازم نداره وظیفه پسره هرکی اومد بگیرنش جهاز هم میده مامانم ولی میترسید یه وقت جهاز نداشته باشم شر بشه برام از وقتی کوچیک بودم تیکه تیکه برام وسایل خرید با همین روش های که بهت گفتم یه دوستی داشتیم تو سپاه بود از فروشگاه رفتیم با سهمیه اون دوتا سرويس ظرف و قابلمه و تشک برداشتم بابام دیگه مجبور شد قسطش بده مامانم تو قرعه کشی خونگی برام اتو ک یسری وسایل گرفت غم به دلت راه نده خواهر بابا یه وقتایی اينجوری میشن پدر بزرگم برای عمه ام جهاز نگرفت گفت نمیدم مادر شوهر عمه ام گرفت براش خونه رو هم شوهر عمه ام خودش ساخت

اصلا نمیتونم خودمو اروم کنم دقیقا حس میکنم پشتم خالیه

مبتونی همین حرفارو به بابات بگی ، بهش بگی با اینکه پدر دارم ولی با اینکار حس میکنم هیچ پشتوانه و تکیه گاهی ندارم ، بهش بگو باباجان انشاا... منم سر و سامون میگیرم و میرم سر خونه زندگیم اما دیگه رابطه امون مثل سابق نمیشه چون تو سخت ترین روزای زندگیم تنهام گذاشتی تا حرف عالم و آدم منو خار کنه

یه ذره احساساتیش کن شاید اثر گذاشت

ولی اگرم اثر نذاشت روی پیشنهادام فک کن

یا اینکه میتونی به یه بزرگتر مثل پدربزرگ یا مادربزرگ (ترجیحا پدر و مادر خودش ) بگو ماجرارو