2777
2789

خواب دیدم سیب سبز بردم خونه همسایه مون که سید هستن و وارد خونشون شدم خیلی خوب بود فقط پسرشون رفتم بیرون نمیدونم پسرشون یه چیزی گفت که از من ناراحت شده بود به خاطر نمیدونم به چیز الکی و من برای اینکه خوشحال کنم دوباره براشون سیب سبز با انگور بنفش بردم این تعبیرش چیه ؟

برام دعا کنید مدال طلا المپیاد اقتصاد را بدست بیارم می‌خوام تقدیمش کنم حرم حضرت معصومه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بله

زن پسر همسایتون میشی

منم یه همچین خوابی دیدم تو مجردیم برا همسایمون الان دوتا بچه داریم ده ساله ازدواج کردیم😂

السلام علی الحسین و  علی علی بن الحسین  و  علی اولاد الحسین  و  علی اصحاب الحسین (علیه السلام)
زن پسر همسایتون میشی منم یه همچین خوابی دیدم تو مجردیم برا همسایمون الان دوتا بچه داریم ده ساله ازدو ...

نگو من اصلا ازش خوشم نمیاد این پسره هم از من بدش میاد قبلا با هم دعوامون شده تازه یک سالم از من کوچیک تره

برام دعا کنید مدال طلا المپیاد اقتصاد را بدست بیارم می‌خوام تقدیمش کنم حرم حضرت معصومه 

اتفاقا منم متنفر بودم ازش هروقت تو کوچه رد نمیشدم تا او بره حالم ازش بهم میخورد اما چنان نزدیک ازدواجمون عاشقش شدم خودمم تعجب کردم همه هم مسخرم میکردن که تا دیروز با اسمش عق میزدی الان کشته مردشی😐😐😐😷

السلام علی الحسین و  علی علی بن الحسین  و  علی اولاد الحسین  و  علی اصحاب الحسین (علیه السلام)
اتفاقا منم متنفر بودم ازش هروقت تو کوچه رد نمیشدم تا او بره حالم ازش بهم میخورد اما چنان نزدیک ازدوا ...

عجب یعنی به این فکر کردم با هر خری ازدواج کنم به جز همین پسره چی بگم خدا میدونه من دوست داشتم تعبیرش این باشه به آرزوم میرسم ولی خب خدا میدونه

یه سالم که چیزی نیست انکاری همسنین

البته یه تعبیر دیگم داره که یکی از این دوتاس

چون سیب و انگور بردی یعنی سلامتی رو بردی احتمالا یکیشون نا خوش احواله سلامتیشو بدست میاره

یه سالم که چیزی نیست انکاری همسنینالبته یه تعبیر دیگم داره که یکی از این دوتاس چون سیب و انگور بردی ...

مرسی عزیزم حتما برات یاسین میخونم

عجب یعنی به این فکر کردم با هر خری ازدواج کنم به جز همین پسره چی بگم خدا میدونه من دوست داشتم تعبیرش ...

😂😂😂

مرسی عزیزم حتما برات یاسین میخونم

قربونت گلم انشالله به ارزوهاتم میرسی

اتفاقا من با همین مرد به ارزوهام رسیدم اون منو رسوند چیزلیی که فکرشم نمیکردم خدا برام حفظش کنه مرد زندگیه

قربونت گلم انشالله به ارزوهاتم میرسیاتفاقا من با همین مرد به ارزوهام رسیدم اون منو رسوند چیزلیی که ف ...

واقعا انشاءالله همیشه خوشبخت باشید در کنار هم

واقعا انشاءالله همیشه خوشبخت باشید در کنار هم

قربونت شماهم با هرکی قسمتته خوشبخت ترین باشی