2777
2789

از همه لحاظ که وجود نداره

یکی داریم شوهرش دامداره پولداره ولی شوهرش زشت و بیفرهنگه پس نمیشه گفت از هر نظر

و...

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

خانوماشون چیکارن

هر دو خانه دار و دیپلمه

اینقد شوهراشون با شخصیتن و خوش قیافه

برعکس خودشون که نه شخصیت دارن نه ظاهر و قیافه

همه چی به شانسه فقط شانسس

اگه این امضا رو دیدی اتفاقی نیست خدا خواسته حتی اگه شده یه صلوات برای شفای بیمار عزیزم بخونید ممنونتونم 🙏🙏🙏🙏💚 روزی ما دوباره کبوترهایمان را🕊️پیدا خواهیم کرد🌝و مهربانی دست زیبایی را خواهد گرفت🦋و من آن روز را انتظار می‌کشم🌱حتی روزی که دیگر نباشم...   برای زندگی کردن در میان آدمیان، باید برای همه، با هر خصوصیتی که دارند، هرقدر هم نابهنجار باشد، حق وجود قائل باشیم و فقط می‌توانیم بکوشیم که از خصوصیاتشان برحسب نوع و کیفیتی که دارند استفاده کنیم. اما نه می‌توانیم امیدی به تغییرشان ببندیم، نه چنان که هستند محکومشان کنیم. این درست مصداقِ این ضرب المثل است که: زندگی کن و بگذار زندگی کنند                          🚌  ته اتوبوس...آن صندلی آخر،کنار شیشه....بهترین جای دنیاست ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه پسری ک میشناسم ک عاشق یه خانوم شد ک جدا شده بود و بچه داشت.دیوانه وار عاشق این خانم شد اون خانمم همینطور

اصن یه عشق عجیب ک ورد زبون همه شد

الانم خیلی خوشبختن

پسره هم مغازه داره بازاریه

بابام ی چن تا فامیل داره پسر عمو و پسر خاله و اینا تقریبا همشون دکترن همه چی دارن زناشونم دکترن ب جز ...

چه جالب دکتر و معلم؟ معلمِ چیه؟

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

همه لحاظ مسلما نمیشه

از نظر عشق و رفاه نسبی خوب و اخلاق و...بخوام بگم

ماشین سنگین دارن

پرستار هستن

زمین شناس

همسر خودم گرافیست

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

خداييش ديگه يك كارمند بانكو با كارخونه دار و وزير و دكتر مقايسه نكنين اخه حقوق كارمندي كجا پولداري م ...

کارمند چ کارمند بانک باشه چ کارمند جای دیگ ذاتا کارمنده

کل زندگیشون با وام و قسطه

فک نکنم کسی از همه لحاظ خوشبخت باشه ولی زنداییم خدا رو شکر همه چی داره خونه خوب طلا و همه چی داییم ت ...

جمله اولتونو قبول دارم خیلیا فقط ظاهرو میبینن خبر زندگیشونو ندارن بعنوان مثال یه معاون بانک داریم پولدارررر چنتاخونه ماشین اما در استانه جدایی بودن با سه تابچه بخاطر خیانت مرده

❤ متاهل❤

خداييش ديگه يك كارمند بانكو با كارخونه دار و وزير و دكتر مقايسه نكنين اخه حقوق كارمندي كجا پولداري م ...

عزیزم اسی گف از همه لحاظ نه فقط پول

آره خیلی حقوق بالایی نداره ولی اگه شوهرش میدیدی چقد با شخصیت و چقد احترام زنش میکنه میفهمی خوشبختی یعنی چی

اگه این امضا رو دیدی اتفاقی نیست خدا خواسته حتی اگه شده یه صلوات برای شفای بیمار عزیزم بخونید ممنونتونم 🙏🙏🙏🙏💚 روزی ما دوباره کبوترهایمان را🕊️پیدا خواهیم کرد🌝و مهربانی دست زیبایی را خواهد گرفت🦋و من آن روز را انتظار می‌کشم🌱حتی روزی که دیگر نباشم...   برای زندگی کردن در میان آدمیان، باید برای همه، با هر خصوصیتی که دارند، هرقدر هم نابهنجار باشد، حق وجود قائل باشیم و فقط می‌توانیم بکوشیم که از خصوصیاتشان برحسب نوع و کیفیتی که دارند استفاده کنیم. اما نه می‌توانیم امیدی به تغییرشان ببندیم، نه چنان که هستند محکومشان کنیم. این درست مصداقِ این ضرب المثل است که: زندگی کن و بگذار زندگی کنند                          🚌  ته اتوبوس...آن صندلی آخر،کنار شیشه....بهترین جای دنیاست ...

همه لحاظ مسلما نمیشهاز نظر عشق و رفاه نسبی خوب و اخلاق و...بخوام بگمماشین سنگین دارنپرستار هستن زمین ...

آره دقیقا

به شغل خیلی مربوط نمیشه به تربیت و نوع رفتار خانوادگیشان مربوط میشه